Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontakt z Polskim Oddziałem Gmail

Vortarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje kontaktu z oddziałem Gmail, ponieważ zostałem okradziony ze swojego konta Gmail.
Posiadam:
- ostatnie maile z ostatnich 2 miesięcy NA TELEFONIE - więc trochę ich jest,
- oczywiście swoje dane osobowe które podawałem.
Nie posiadam:
- DOSTĘPU do pomocniczego e-maila na WP, też prawdopodobnie dostałem włam,
- nie podawałem numeru telefonu, ale typ nie aktywował weryfikacji dwu - etapowej,
Konto posiadam do wszystkiego, steam( posiadam steam guard), facebook itd. bez kont bankowych, bo po prostu jeszcze takich nie posiadam.

Formularz odzyskania konta już wałkowałem, przeleciałem już wszystkie możliwe daty utworzenia konta i nie dało rady.

PRÓBOWAŁEM dzwonić do Google Warsaw pod numerem: +48 22 207 19 00, lecz po prostu nie oddzwaniali, nie wiem o co chodzi? :(

Liczę na waszą pomoc! :(

#Edit:
Myślę że nawet po IP by mogli mi pomóc, ponieważ typ jest PRAWDOPODOBNIE z Francji.

Opublikowano

Kogo to obchodzi że szukasz polskiego oddziału ? To tak jakbyś na forum chciał odzyskać swoje hasło pisząc do pierwszego lepszego usera.  Od tego jest ogólny support gmail,  polski dział nie zajmuje się takim bzdetami. 

Loguj się na swoje konto i postępuj zgodnie z tym jak prowadzi ankieta i zapytania strony ( kiedy nie masz możliwości zalogowania się na swoje konto ) , innej możliwości załatwienia poza pisaniem do supportu nie ma. konto można odzyskać dosłownie w kilka minut. 

Skoro wypełniałeś to musiałeś źle podać informacje jakie były do uzupełnienia, innej opcji nie ma. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...