Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neverwinters Night Diamond Edition Polska wersja językowa + dubbing

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Może i był taki temat, ale nie mogę znaleźć. Mam problem z tą grą, pamiętam jak to kilka lat temu miałem taką samą lecz z polskim dubbingiem. Przechodziłem sobie taką kampanie gdzie Twoim towarzyszem był śmiszny szczurek o imieniu Trip. Przypomniałem to sobie i poszukałem w internecie tejże gry, bo wersji pudełkowej nie byłem w stanie znaleźć.Natknąłem się na ten link http://pcgames-download.net/2014/06/neverwinter-nights-diamond-edition-gog-mega-uptobox-free/ ściągnąłem wszystko fajnie tylko to wersja angielska. Szukałem gdzieś w grze bezpośredniej opcji przełączenia języka, ale nie było, więc pobrałem spolszczenie. Jednak ono dotyczy tylko napisów, a nie dubbingu + nie obsługuje mojej ulubionej kampanii z Tripem - King Makers, tam napisy są wciąż po angielsku. Jestem w zasadzie dość młody, dlatego wiele nie rozumiem z języka angielskiego, więc wolę grać na polskiej wersji z polskim dubbingiem ;d + dobrze mi się to kojarzy ^^.

Tak, więc moje pytanie brzmi jak zmienić dubbing i napisy na język polski - zależy mi najbardziej na tej kampanii z Tripem - KingMakers. Bardzo bym prosił o pomoc ^^

W załączniku kilka ss'ów z gry.

post-836596-0-62025200-1480366334_thumb.png

post-836596-0-96860300-1480366345_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...