Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodać Bank BZWBK Do Paypala ?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tydzień temu założyłem sobie konto młodzieżowe <20 w Banku BZWBK i chciałem je dodać do paypala a więc Przy Opcji Dodaj Bank Wpisałem Nazwisko i Imię oraz numer Iban czyli rozumiem że numer rachunku bankowego z tym że PL przed cyframi i 26 cyfr po czym czekam już od środy i na  paypalu dostałem wiadomość tyle że już minęlo 5 dni

"

Wysłaliśmy 2 drobne wpłaty (w kwocie mniejszej niż 1,00 PLN) na rachunek BZWBK x-xxxx.

Po otrzymaniu wpłat (zwykle trwa to 1–2 dni) wprowadź ich kwoty, aby potwierdzić, że rachunek bankowy należy do Ciebie"

Po zalogowaniu się na konto wchodzę w rachunki i nic nie ma akurat nic nie wpłacałem jeszcze, Wszedłem również w ewyciąg i tam na początku aktywowałem że chce dostawać przez internet a tam pisze Brak eWyciągów

a niżej

Data generowania następnego wyciągu: 2016-12-24

rozumiem że mam teraz czekać dopiero do 24 grudnia ? żeby dodać konto ?

Opublikowano

A co mają wyciągi do operacji na koncie ? Dosłownie nic.

Masz zobaczyć tylko operacje wpłaty na konto czy nawet wszystkie operacje na koncie  i wpisać widniejące kwoty wpłat tylko.  

Problem rozwiązuj sobie na stronce konta paypal

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...