Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer zwalnia, ścinki

Atlantir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pewien problem z komputerem.Otóż to, od jakichś 2 tygodni komputer mi zaczął zwalniać aż do dziś ... Według mnie jest to chyba już stan krytyczny ponieważ myślałem sobie że to po prostu jakieś ścinki komputera które przejdą jak wyczyszczę dysk i usunę zbędne Programy.Niestety się myliłem ponieważ jak jeszcze 2 tygodnie temu w LoLu potrafiłem mieć minimum 45-65 Fps tak dziś moje maximum t jest 20 ... Antywirusa nie mam komputer najnowszej generacji nie jest , a ja w tych sprawach jestem zielony.Więc jeśli można prosiłbym o tłumaczenie wszystkich rzeczy które mam zrobić.

Opublikowano

A skąd wziąć te parametry ? Tak jak mówiłem jestem zielony jedyne co wiem o jakichś parametrach to prawym na mój komputer i właściwości albo panel sterowania system sprzęt menadżer urządzeń  tam są napisane jakieś rzeczy karta graf. itd.Tak w ogóle Mam Windows XP

Opublikowano

Komputer zrobiony dziękuję za pomoc ale to nie tutaj tkwił problem nie żadne parametry ni nic tylko tyle brudu było w samym wiatraczku który chłodził że jak by się ktoś 2 miesiące nie mył to nie wiem czy by tyle zebrał xD

Temat oczywiście do zamknięcia

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...