Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić globala?

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taką serię na kanale która polega na wbiciu globala.

Zagrałem 1mecz trafiam na gościa co ma 2h i 60fragów.

Ja zdobyłem 70fragów na silverach i przegrałem 15-12

W dodatku jak mówię w przeciwnym teamie był smurf bodajże który boostował swoich znajomych bo miał globala na mainie.

Grałem sam 1na5 bo 1dostał bana 7dniowego bo z kosy na starcie bił.

2natomiast dostał bana bo stał afk z pingiem 700.

Jak tu mam wbić globala? Rozumiem ze gralem na silvery 2 ale jak mam zabic 5ktorzy rashuja z p90 na b?

Moja ranga to supreme.

Pozdrawiam.

ps: nie polecam dusta 2

Opublikowano

Dust2 to najlepsza mapa w CS:GO i należy grać tylko nią.

Jak chcesz wbić globala jak nawet na mainie nie masz globala. Global to też nie wyczyn tak naprawdę.

Nie rozumiem sensu robienia takiego challange, ale pewnie twojego kanału i tak nie ogląda zbyt wielu osób. Przecież jak masz supreme na mainie to bez problemu awansujesz z silvera do supreme.

Już zamiast tracić czas na gierki na silvery to lepiej się przyłóż do gry i wbij globusa, znajdź ekipę i coś graj.

Opublikowano

Przestac plakac, grac i grac, zalenie sie na forum to nie jest pomysl, znajdz dobra 4 pozostalych i gracie, takich meczy, gdzie beda odpaly itp jest stosunkowo malo. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Też nie polecam dusta2 ponieważ gdy wbijałem globala często trafiali się "świeżaki" albo cheatery/ruskie . Globala wbiłem na cobblestone polecam ci poćwiczyc smoke i nie tylko :)

Opublikowano

O co ty płaczesz ? Raz się przevrywa, a raz wygrywa. Dam Ci radę posłuchaj Jaglaka on Ci prawdę powie

Wysłane z mojego HTC Desire 320 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Trafiłem na silverach 2 na 2dzieci co mówiły kick me pls jeden sie zdenerowal i bylo 2na5 z 3botami, 12-16 kolejny lose

w dodatku jakiś gościu przed chwilą dostał bana a dopiero 2mecz gram i mecz został anulowany, a wiem kto to był bo gościu na dust 2 plecami z broni zabijał

Opublikowano

Trafiłem na silverach 2 na 2dzieci co mówiły kick me pls jeden sie zdenerowal i bylo 2na5 z 3botami, 12-16 kolejny lose

w dodatku jakiś gościu przed chwilą dostał bana a dopiero 2mecz gram i mecz został anulowany, a wiem kto to był bo gościu na dust 2 plecami z broni zabijał

płaczesz będąc supremem i grając na silverach? xD

tenor.gif

Opublikowano

nie wiem moze znajdz 5 polakow i sobie graj z nimi do tego globala xD.Albo  naucz sie wkoncu grac bo bycie w  suprimie a przegrywać na jakies silverki to troche smiesznie i żenujące :D 

Opublikowano

Ta, izak jest gorszy ode mnie, k***a nie potrafi się wcelować a mam robić 100fragów na silverach bo dzieci mowia " kick me pls " albo mowie eco a silverki kupuja autonooba

Opublikowano

Ta, izak jest gorszy ode mnie, k***a nie potrafi się wcelować a mam robić 100fragów na silverach bo dzieci mowia " kick me pls " albo mowie eco a silverki kupuja autonooba

eco na mmach? xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zeby wbic globala musisz po prostu grac grac i jeszcze raz grac bo dzieki temu bedziesz lepszy i w koncu jak nie bedziesz trafial zbyt czesto na ruskich wbijesz upragnionego globala :D

Opublikowano

Tak ci tylko napiszę, że jak ledwo wbiłeś kałaszka to raczej o globalu możesz pomarzyć za kilka miesięcy. Tak tylko uprzedzam.

Bym miał nawet i szeryfa gdyby nie to że trafiałem na dzieci co mi matkę chciały wyruchać i zazwyczaj mutowałem takich po czym pisały +right w konsoli i się nie dało ich kicknąć, wrzucę na yt bo mam nagrane z tego jakieś 13filmów i ciebie przekonam jak było naprawdę :)

Opublikowano

Co mnie to obchodzi i nie- nie miałbyś.  xD. Do LEM można gierki wygrywać samemu. Ty nie zdajesz sobie sprawy jaka jest przepaść skillowa xD. DMG to c**j nie ranga. Team nie ma tu nic do rzeczy, jakbyś robił dużo fragów to by cię rzucało na wyższe rangi. Nie awansujesz bez robienia po 20-30 fragów i z 6-8 MVP co mecz na daną rangę. Plus musisz wygrywać mecze, gdy 2-3 razy wrzuci cię na wyższe rangi.

Opublikowano

Jak czytam to co piszesz załamuje się , sam sobie gram na słabszych tańcach gdzie powinienem być . Jestem w mg2 a daje mi mge dmg i nie Unia mi przeszchodsic a jak gram z globalami daje nam suprimy i 3 w tabeli to nmw czemu płaczesz. Może graj wieczorem wtedy gra więcej Polaków bo dzieci zazwyczaj grają rano

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Pokiller ja gdy wbijalem z s3 globala to tak szczerze to trafialy mi sie same dzieci, ale prawie z zadnym nie mialem problemow bo iich poprostu kerowalem, nikt mnie nie wyzywal, nie wychodzil i nie trolowal xD. Nie co to na globalach gdy nie raz solo sb pogram na mm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...