Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[STEAM] Problem przy usuwaniu numeru telefonu z konta steam

ZeeNooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę usunąć numer telefonu z konta steam żeby mi nie zablokowali dwóch kont. Ostatnio dostałem bana na 39dni na dwa konta bo na jednym dostałem bana za griefing a na drugim automatycznie mi też zablokowali bo miałem ten sam numer na obu kontach. Teraz chcę usunąć go z jednego konta bo jak mnie jakieś goldziki zgłoszą za AIM czy WH (którego nie mam) to żeby mi obu kont nie zabrali. Na steam jest opcja usunięcia numeru ale jak wejdę w "zarządzaj numerem telefonu" ---> "usuń numer" ---> (jest napisane: Aby usunąć swój stary numer telefonu, Pomoc techniczna Steam musi zweryfikować, czy jesteś właścicielem swojego konta.) Jest jedyna opcja "Usuń mój numer telefonu" biorę ją ---> (Z powodu utraty dostępu do twojego telefonu musimy zweryfikować twój adres e-mail.) Znów jest jedyna opcja "

Jedyna opcja jest wybieram ją i ładuje mnie na tą samą stronę i tak w kółtko. Wszystko mam zweryfikowane i nie wime o co chodzii.

Opublikowano

Witaj,

zauważyłem ten sam przypadek, ciągle odświeża stronę i nic nie działa. Na stronie to samo występuje..

Musisz do nich napisać przez Support Ticket to Ci sami usuną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...