Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Car X Drift Racing - ciekawa gra na Androida oraz IOS

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Chciałem wam przedstawić dość fajną gierkę na systemy android oraz ios .

Otóż gra nazywa się Car X Drift racing i można pobrać ją ze sklepu w naszym smartfonie . 

Oczywiście gra jest darmowa , gram w nią juz dłuższy czas a gra ciagle zaskakuje , prócz bardzo dobrze dobranej fizyki jazdy 

możemy świetnie bawić się latając bokiem ( drift) lub po prostu kręcic dobre czasówki .Nie wspomnę też o grafice bo jest bardzo dobra .

Do wyboru mamy ok 20 samochodów ( oczywiście z każdym rodzajem napędu ), a liczba ta ciągle przybywa , ponieważ bardzo często wychodzą aktualizację gry .

Na czas obceny możemy startowac w zawodach drift na multiplayer i dostawać się na wyższe poziomy Ligowe .

Z informacji które podają autorzy , na święta ma wejść aktualizacja która pozwoli na wizualny tuning samochodów , oraz jazdę dowolna multiplayer , aktualnie mozemy 

zmieniac kolory nadwozia, felg , szyb oraz dymu, mamy do wyboru 3 setupy silnika  a jazda dowolna dostepna jest dla jednego gracza .

W linku zamieszczam filmiki z gameplaya, bardzo polecam grę da się fajnie zabic czas wracając do domu lub na nudnych wykładach :)

https://www.youtube.com/watch?v=R4L_uWe4Ew8

https://www.youtube.com/watch?v=5CWm0Vduzxk

Multiplayer Battle : 

https://www.youtube.com/watch?v=zcxFnN3fbDg

38483148034752390533.jpeg

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Refleks szachisty. Gra od jakiegoś czasu gości w sklepie. Strasznie fajna, przyjemny model jazdy oraz super grafika. Tylko troszeczkę mało mapek. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Refleks szachisty. Gra od jakiegoś czasu gości w sklepie. Strasznie fajna, przyjemny model jazdy oraz super grafika. Tylko troszeczkę mało mapek. 

No już jest długi czas, ale nie widziałem zeby ktoś się nią zainteresował tutaj dlatego napisałem , może komuś się spodoba i dołaczy się do gry  :D 

1354406725-U90533.png

created by me

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No już jest długi czas, ale nie widziałem zeby ktoś się nią zainteresował tutaj dlatego napisałem , może komuś się spodoba i dołaczy się do gry   :D

Dołączyłem,ale nie wychodzą mi te drifty jakoś dobrze,co prawda już się troche dorobiłem ale i tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...