Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postacie do smurfowania

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż dostałem bana, no to pora jechać z kolejnym kontem. Jakie postacie preferujecie pod smurfowanie? Głównie chodzi o szybki snowball.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Witam,

Otóż dostałem bana, no to pora jechać z kolejnym kontem. Jakie postacie preferujecie pod smurfowanie? Głównie chodzi o szybki snowball.

yy wlaczaj elobuddy i niech jedzie na xrp ashe ;) 

ale no co moge ci poradzić na smurfa to najlepiej vayne albo skrypty na champy na rotacji najlepiej adc.

chociaż ja osobiście heimem karam low lvl xD nie wiedza jak go ugrać 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Najlepiej postacią trudniejszą mechanicznie bo na low elo nikt niewie jak na taka grac i co potrafi np.Riven,Azir,leblanc

Z pewnością nie najgorszym wyborem będzie vayne czy cait bo nikt nie focusuje adc.

Chyba że preferujesz łatwe sprawdzające się na low np. Garen full AD,Annie,master yi full AD,

Opublikowano

@matizal77

tbh powiem tak, spotkałem się z takimi grami, na tym low poziomie, że były one trudniejsze niż soloq na d4 :D Właśnie w tym problem, że często nie jestem w stanie ugrać przez hard cc enemy teamu, na razie bd testował ryze'a. 

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

Dobra annie na midzie wyceruje calą gre

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wszyscy polecacie postacie ;p trzeba wziąć też poprawkę na to, jaki styl gry ma osoba która chcę grać.

Według mnie postaci typu fizz, możesz grać agresywnie, albo defensywnie, ma escape poke no i jest assasinem.

można nim grać też na różnych liniach (mid, jungle, jak się uprzeć to i top)

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

Skoro jesteś w d4 to samemu powinieneś wiedzieć kim możesz smurfować na niskich lvlach :D

Annie, Riven, ogarnięty Azir i ogólnie ADC. Rzadko kiedy będziesz focusowany :D

Opublikowano

Ryze na razie się spisuje ok. win rate ok. 15-1 w/l. 

Wszyscy polecacie postacie ;p trzeba wziąć też poprawkę na to, jaki styl gry ma osoba która chcę grać.

Według mnie postaci typu fizz, możesz grać agresywnie, albo defensywnie, ma escape poke no i jest assasinem.

można nim grać też na różnych liniach (mid, jungle, jak się uprzeć to i top)

Rozmyślałem też nad fizzem.

Skoro jesteś w d4 to samemu powinieneś wiedzieć kim możesz smurfować na niskich lvlach :D

Annie, Riven, ogarnięty Azir i ogólnie ADC. Rzadko kiedy będziesz focusowany :D

Powiem Ci tak riven to jest najgorszy z picków. Enemy team często pickuje właśnie postacie z hard cc typu jax i annie, głównie na niskich poziomach przez co gra staje się ciężka wymaga od Ciebie składania itemów które nie gwarantują większego snowballu (qss/banshe/ ten nowy item co daje spellshield) no matter what i tak przegrasz jeśli twoi teamate'ci nie znają podstaw. Spotykałem się też z takimi przypadkami, że nawet jeśli wyjaśniałem ludziom po kolei co i jak, i tak nie wiedzieli np. jak kupić itemy ^^. // Temat nie jest stworzony również dla mnie, myślę że się przyda też innym graczom chętnym do smurfowania ;)

Na razie polecam Ryze'a/ Lee sina. Następny cel fizz/talon, na silver koncie grało mi się całkiem przyjemnie talonem, lecz czy będzie działał bez run - nie wiem. Sprawdzę i zapodam info.

Nie graj by wygrać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...