Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie LoL na notebooku?

SuperSpaceGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio częściej pogrywam w Lol'a, lecz często jestem w trasie/poza domem i korzystam z notebooka z taką specyfikacją :

CPU : Intel Pentium 4 3,06 GHz

GPU : GeForce 6600 128mb vRam

RAM : 512mb DDR

Wiem, słaby, aczkolwiek czego można się spodziewać po notebooku. I tu pojawia się pytanie - dałoby się na nim grać w lola na najniższych na tych 30 fpsach? Czy jednak RAMu potrzeba więcej?

Opublikowano

Niestety nie pograsz sobie na tym wehikule czasu.Dodanie ramu nic by nie zmieniło

Jak ram można dodać do notebooka xD??? 

Co do tematu nie pograsz sobie, lecz zawsze możesz wejść na strone CanYouRunIT i sprawdzić, ew zapoznać się z minimalnymi wymaganiami gry.

Opublikowano

Niestety nie pograsz sobie na tym wehikule czasu.Dodanie ramu nic by nie zmieniło

Jak ram można dodać do notebooka xD???

Co do tematu nie pograsz sobie, lecz zawsze możesz wejść na strone CanYouRunIT i sprawdzić, ew zapoznać się z minimalnymi wymaganiami gry.

Nie miałem na myśli włożenia fizycznie bo to awykonalne chyba że miałby gamingowy z wymiennymi częściami.Autor spytał się czy jeśli miałby więcej ramu to coś by się zmieniło więc napisałem mu że dodanie(o liczbie) ramu nic by nie dało.Rzeczywiście newbie mógłby tak to odebrać.Can you run it nie sprawdza z dokładnością to znaczy np. W przypadku procesora załóżmy że jest wymagane 2ghz to jak będziesz miał intelp4 3.0ghz i i7 3.0ghz oba pokaże że spełniają a różnica jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...