Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta do lola

OverLoaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić konto do lola na allegro, lecz mam pewne obawy przed kradzieżą(odzyskaniem przez pierwotnego właściciela) i teraz moje pytanie czy da się jakoś uniknąć tego żeby właściciel nie odzyskał tego konta, ponieważ nie mam zamiaru wyrzucać pieniędzy w błoto.

Dla osób, które powiedzą, że mam zrobić konto od nowa to nie mam na to czasu, a chcę kupić sobie smurfa aby grać z kolegami, którzy mają niższe dywizje niż moja.

Opublikowano

Nie kupuj kont z allegro

Polecam jakieś zagraniczne serwisy, szanse tak na prawdę są zerowe, niektóre sklepy oferują także nowe konto gdyby zakupione zostało zbanowane.

Opublikowano

Tak jak wyzej, na allegro sami scamerzy. Polecam PlayerAuctions, a jak nie chcesz przeplacac to cracked/unverifed/inactive z nulleda.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak jak wyzej, na allegro sami scamerzy. Polecam PlayerAuctions, a jak nie chcesz przeplacac to cracked/unverifed/inactive z nulleda.

A czy przypadkiem takie "czyste" konta z 30 lvlem nie są wbijane za pomocą różnych botów, które same grają/expią?

maybenow.png

Opublikowano

A czy przypadkiem takie "czyste" konta z 30 lvlem nie są wbijane za pomocą różnych botów, które same grają/expią?

W 95%+ tak. Musisz sam obczaić, popatrzeć na opinie etc.

Niektóre strony dają też gwarancję i w przypadku permbana za to, dają nowe i nie trzeba nic płacić. Nie wiem czy tak nadal jest. :P

Opublikowano

Na playerauctions sprzedaja sprawdzone konta przez typow, nie jest to zaden serwis ktory sprzedaje botowane konta, jest to market z gier jak g2a tylko skupia sie na przedmiotach/kontach z gier. Jest to najbezpieczniejszy serwis na rynku przez ich wszystkie weryfikacje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Z Allegro to nie masz co kupować. Kupisz, pograsz trochę, sprzedającemu się zachce zagrać, poda dane a Ty kasy jak i konta nie masz i tyle go widzieli. Jak nakablujesz do RITO to on dostanie bana za Sprzedaż a Ty i tak kasy nie odzyskasz.

Cracked kont tym bardziej nie bierz, nie dość że kradzione, to większość z nich nie ma możliwości zmiany emaila na Twój. 

Jak wyżej pisał MOD'ek  playerauctions polecam. 

Opublikowano

W ostateczności e'bay jeśli już chcesz konta. Chociaż na playerauctions gwarancją jest to, że nie stracisz konta bo ktoś chce je odzyskać.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...