Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4S iOS 9.3.5 - gra się wyłącza

morelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Pokemon Go na moim iOS. Odpalam gierkę, normalnie się ładuje i po zakończeniu ładowania gra się wyłącza. Czasami się uda że wejdzie na "mape", ale i tak nastąpi wyłączenie.

Czy ktoś również ma podobny problem bądź wie jak go rozwiązać?

Wspomnę jedynie że po kupieniu telefonu gra śmigała normalnie, dopiero po jakimś czasie nastała taka sytuacja.

Opublikowano

To normalne jak uaktualnia się na system który ledwo wyrabia na tak słabym modelu. Zrób downgrade najlepiej na stary system 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To normalne jak uaktualnia się na system który ledwo wyrabia na tak słabym modelu. Zrób downgrade najlepiej na stary system 

Próbowałem zejść do 9.3.3, natomiast w trakcie pada soft. Jakąkolwiek wersje bym wrzucał, to i tak pada soft. Próbowali również wgrać ludzie z różnych komisów i nadal nic z tego ^^

Opublikowano

A próbowałeś sposobu na starą kopie systemu ?  Oczywiście restore działa tylko wtedy jeśli zrobiłeś pełną kopię starego systemu przynajmniej 8. 

Jako opcję spróbuj poszukać OdysseusOTA i cofnąć nawet do wersji 6 systemu ;) 

Opublikowano

A próbowałeś sposobu na starą kopie systemu ?  Oczywiście restore działa tylko wtedy jeśli zrobiłeś pełną kopię starego systemu przynajmniej 8. 

Jako opcję spróbuj poszukać OdysseusOTA i cofnąć nawet do wersji 6 systemu ;)

Raczej wątpię by dało się już wrócić ;)

Czas zakupić nowsze urządzenie i tyle :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja nie wątpię bo już mi się udało, podobno warunkiem jest by kiedykolwiek na telefonie był starszy system zainstalowany czyli będzie działało z najstarszymi telefonami tymi które wyszły jako pierwsze w kolejności ze swojej serii. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...