Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy client - publiczny czat

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Krótko i na temat. Czy w tym nowym kliencie jest opcja by połączyć się z publicznymi czatami? Szukałem, szukałem i nic. Albo jestem ślepy i nie potrafię tego odnaleźć, albo faktycznie jeszcze tego nie wprowadzili.

maybenow.png

Opublikowano

To już dawno usunęli z gry i wprowadzili klub, lol.

Chyba nie za bardzo rozumiesz co miałem na myśli. Opcja z publicznymi pokojami czatowymi była długo jeszcze po powstaniu klubów.  -.- 

By pokazać Ci o co dokładnie mi chodziło, poniżej masz zamieszczony screen gdzie gracz pokazuje w jaki sposób taki czat odpalić.

SaZQTZa.png

maybenow.png

Opublikowano

To już dawno usunęli z gry i wprowadzili klub, lol.

Chyba nie za bardzo rozumiesz co miałem na myśli. Opcja z publicznymi pokojami czatowymi była długo jeszcze po powstaniu klubów.  -.- 

By pokazać Ci o co dokładnie mi chodziło, poniżej masz zamieszczony screen gdzie gracz pokazuje w jaki sposób taki czat odpalić.

SaZQTZa.png

No to my k***a o nich mówimy... Btw. ss jest z patcha 4.17

Opublikowano

Niech ktoś normalny mi tutaj odpisze, bo same ameby umysłowe się trafiają. 

Proszę, przez Was musiałem odpalić starego klienta (6.23).

RD9FUFA.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Ciekawe. Taka funkcja, rzeczywiście jest w starym kliencie tylko dziwne, że chyba mało kto o tym wiedział. W tym ja. Więc odpowiedź na twoje pytanie brzmi. Nie ma takiej funkcji w nowym kliencie, jeszcze lub w ogóle nie będzie. Rito chciało wyeliminować tę funkcję zastępując klubami. Nigdzie nie było napisane, że jednak zostawią tę funkcję. A przynajmniej nic mi o tym nie było wiadomo. Teraz mam nadzieję już wiesz dlaczego osoby powyżej, nie wiedziały o co Tobie chodzi.

Na przyszłość, przemyśl zanim kogoś zaczniesz obrażać. :)

Opublikowano

@Guciosky
Nie miałem zamiaru nikogo obrażać, ale jeżeli ktoś czegoś nie wie, a pomimo tego ma zamiar się wypowiadać i wprowadzać innych w błąd, to sam się o to prosi. 
Dziękuje Ci za mądrą odpowiedź.  ;)

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...