Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się zmieniło? Warto wracać?

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w WoT nie grałem już uuuu długo. Ostatnio zachciało mi się grać w WoT i to bardzo ale nie wiem w jaką stronę poszedł. Moje pytanie jest takie co się zmieniło. Czy WoT poszedł w lepszą stronę czy jednak przez aktualizacje pogorszył się?

Opublikowano

WG jak to WG starają się coś robić,wprowadzać nowości ale jednemu pasuje,drugiemu nie. Do końca roku powinna wejść aktualizacja z nową linią techniczna - czołgi szwedzkie. Do tego będzie nowy system rykoszetów. Ludzi gra sporo, wychodzą aktualizacje także jak dla mnie warto grać :).

egq3SFm.png

Opublikowano

Najlepiej będzie jak sprawdzisz na oficjalniej stronie world of tanks co wnosiły do gry nowe aktualizacje, tam wszystko powinno być opisane :).

egq3SFm.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem dokładnie czy dodano to w przeciągu 7 miesięcy, ale napewno dodali nowe drzewo czołgów bodajże Japońskie, wiem że napewno teraz mają zmienić wygląd Map, jak chcesz zobaczyć to Ci podlinkuje:

https://www.youtube.com/watch?v=76XTKfJaszA

Reszte najlepiej poczytaj na ich stronie.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...