Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem graczem który wymieniałs się kontami i nigdy nie miałem przypadku jak ostatnio że osoba mnie okradłą na 200kk ....

I mam pytanie moge mu coś z konem zrobić znając ID I SA? znam je ale nie znam hasła emiala ani rzadnego z imion itp...

czy ktoś mógł by mi pomuc powiedzieć czy moge coś zrobić mu?

Mam nadzieję że pomogłem ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Odpowiedź już padła a powtarzać się nie chcę. Trzeba być bardziej ostrożnym na następny raz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Możesz mu napisać jak bardzo go teraz nie szanujesz.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Hehe klasyczny scam ; ) Żałuj , że na mnie nie trafiłeś jak mam okazję to scamię, a potem jak już się dziecko wykrzyczy - oddaję i mówię jak się zabezpieczyćna przyszłość:D

@down isro helios ;) zapraszam xDD

@topic

Zgadzam się rób mu reklamę w pt march jak masz okazję tylko. Napisz do wszystkich kolegów , do uni żeby powiadomili wszystkich w innych uniach i w końcu gostka wywalą z guild, a nikt nie będzie chciał nic od niego brać... Znam nawet przypadek kiedy po scamie za 400$ facet zainwestował w podróż do siedziby joymax-u O_o oczywiście scamer perm IP ban, a chara odzyskał + dożywotnie prem silver bodajże :D Panowie zbieramy na wycieczkę :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

valenar... poćwiczysz trochę ze mną zabezpieczanie się... :D <joke>

tak btw. mogę spytać kto i na jakim serwerze cię oscamił? nie chciałbym wpaść na tego lamusa...

btw. możesz mu zrobić reklamę na cały serwer, że jest scammer itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...