Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BeeFighters.com - w 100% autorska gra

beefighters.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beefighters.com

BeeFighters jest nowa, prężnie rozwijającą się grą internetową via www z jedyną i niepowtarzalną tematyką. Oficjalny start gry (wyjście z fazy beta i restart kont) planowany jest 1 stycznia 2017r.
Gra pozwala graczowi na wcielenie się w pszczelarza i rywalizowanie miedzy graczami. 

Funkcjonalności:
Akcje i przygody na których mamy możliwość zdobyć dobra różnego rodzaju: pieniądze, kilka rodzai miodów, pszczoły oraz nektar dzięki któremu mamy możliwość rozwijania statystyk pszczół.
Pszczoły służą do walk na arenie podziemiach i walk klanowych. 
W grze występują 4 rodzaje pszczół:
classic (0-5 umiejętności)
rare (0-4 umiejętności)
epic (0-4 umiejętności)
legendary (0-6 umiejętności)

Dzięki zdobywanemu w grze nektarowi możemy polepszyć statystki naszej pszczoły. Niepotrzebne pszczoły możemy wymienić na nektar, modyfikować genetycznie albo sprzedać innemu użytkownikowi.

Poprzez modyfikacje genetyczne możemy wzbogacić naszą pszczołę o dodatkowe umiejętności w grze, występuje 6 umiejętności:

• żądło - dodatkowe obrażenia krwawienie, czas 3 rundy
  • trucizna - dodatkowe obrażenie trucizna, czas 2 rundy
  • regeneracja HP - życie pszczoły zostaje natychmiastowo uleczone o 5% całkowitego HP bądź jeśli posiadamy krwawienie, truciznę pszczoła zostaje natychmiastowo wyleczona
  • stalowy pancerz - zadawane obrażenia przez przeciwnika zostają pomniejszone o 90%
  • ogłuszenie - przeciwnik nie wykonuje ruchu w danej rundzie
  • unik - unikamy ataku przeciwnika w danej rundzie

Ogród w którym sadzimy drzewa, kwiaty, krzewy potrzebne do wydobywania miodu.

Po więcej szczegółów serdecznie zapraszamy na beefighters.com

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozumiem, że dzisiaj jest ciężko zrobić coś kreatywnego i w ogóle.

Tylko właśnie w byciu kreatywnym o to chodzi, bo jakby jeszcze nic nie było wymyślone w grach to każda jedna gra byłaby wyjątkowa i kreatywna, a walki pszczół itd. jakoś mnało mnie przekonuje. Może jakby to zmienić albo zrobić coś naprawdę nietuzinkowego z "jajem" to całkiem fajnie by to wszystko wyglądało. Jak dla mnei gra nudna, chyba, że została stworzona z myślą o PSZCZELARZACH :D

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Szczerze mówiąc trochę odpychająca jest nawet sama wiadomość o tym że to gra o pszczołach ;)

Ale rób co chcesz chociaż kreatywny jesteś :D

Opublikowano

Śmieszne ludzie narzekają że nie ma nowych gier na przeglądarkę a jak wychodzi to płaczą że jest nudna.

My po prostu wyrażamy swoją opinię

Ja jakoś nie narzekam na brak nowych gier na przeglądarkę ale jeśli jakaś Ciekawa wyjdzie to chętnie zajrzę a nie raz zostaję na dłużej lub na stałe :yay:

PS: Jeśli gra się nie podoba to mam grać na siłę? Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi :/ Więc Wybacz T_T T_T T_T

Opublikowano

Śmieszne ludzie narzekają że nie ma nowych gier na przeglądarkę a jak wychodzi to płaczą że jest nudna.

My po prostu wyrażamy swoją opinię

Ja jakoś nie narzekam na brak nowych gier na przeglądarkę ale jeśli jakaś Ciekawa wyjdzie to chętnie zajrzę a nie raz zostaję na dłużej lub na stałe :yay:

PS: Jeśli gra się nie podoba to mam grać na siłę? Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi :/ Więc Wybacz T_T T_T T_T

Chodzi o to że niektórzy gracze strasznie płaczą że nic się nie dzieje a jak już coś wyjdzie to hejtują. Nie mówiłem akurat do ciebie. 

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Akurat gra o pszczołach to nie jest jakiś "HIT" Więc się nie dziwie. Ludzie narzekają na brak dobrych gier na długi pogranie a nie gry o pszczołach która dla większości jest sitem :( :( :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie spokój, tutaj nawet nie ma co porównywać tej gry z Agar.io czy nawet z jakimiś lepszymi starymi hitami typu gladiatus itp

Ta gra jest bardzo rozbudowana, wnikałem w nią z miesiąc a jeszcze nie poznałem wszystkich funkcjonalności np:

Rozwijanie swojej pszczoły do walki na arenie, rozwijanie swojej druzyny pszczół do walk w rojach - walki 5 vs 5, wojny klanowe, ogród, pory roku zmieniajace sie co tydzien i warunki pogodowe wpływające na wydobycie miodów w Twoich pasiekach, przygody uzaleznione od pogody, rozbudowana zakladka klanu - budynki, wspólne akcje klanowe, modyfikacje pszczół, królowa pszczół karmienie wysiadywanie jajeczek i wiele wiele mozna byłoby jeszcze wymieniać.

Oficjalna wersja ruszyła 1 stycznia i trzyma się ciągle około 40-80 online :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śmiejecie się z pszczół a tymczasem (na androida niestety) gra o małpach i balonach biła ostatnim czasy rekordy, więc pszczoły to nie głupi pomysł

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...