Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drejkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

3277114802048141468093.png

Projekt został zamknięty.

POWÓD:

"Cebule"

- Nie pozdrawiam: 

Invi123

MrFretko

Chciałem pomóc innym ale jak widać nie da się bo i tak cię oplują.

@Projekt by Drejkuś.

Opublikowano

Przydatne dla ludzi którzy otwierają serwery a nie chcą mieć potem problemów że zniszczyli im serwer. Plusik dla Ciebie leci, i czekam na aktualizację.

Opublikowano

Jak to gówno jest. A exploitow 10 razy więcej nie licząc tylko tych crashujacych wiec ten exploitfixer to szit nad szity. forceop to nie ma czegos takiego typie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnginvi123 Wiedziałem, że znajdę takiego "Franka"

Jeszcze nie skończyłem tego projektu  ;)

1. ForceOP działa a jeżeli niby nie działa to lepiej mieć ten plugin i wiesz, że nikt nie będzie mieć opa.

2. Wiem, że są crashery i 30131113 exploitow bo co chwile znajda wiem tyle od kiedy wgrałem te pluginy to nikt już się nie włamał nie wywalał serwer (jedynie boty vpn)

Mam w sumie do ciebie prośbę jeżeli znasz może więcej zabezpieczeń to proszę podać tutaj lub na pw.

Opublikowano

wgraj 1.11 najlepsze zabezpieczenie

logowanie premium

administracja tylko z premkami

nie pobieraj szituw na pc

dobre hasla typi *(#@f@$#f)@#$ffmojnick)R#$KF)#KF do maszyn

Opublikowano

@invi123 

Widzę, że nie masz zabezpieczeń (expolity/crashery)

Jak patrzałem nie ma nowych crasherow.

//Dzisiaj dodam dwa pluginy pod zabezpieczenia ;)

Opublikowano

- Przez programy (FORCEOP)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@topic napewno uszyje na mojm serVerże hamaczi mam tam aułtorskie gildie fnnyguilds asdjajdashg dsahdbas
wreśćie mi sie nie będą wlamyfac na muj serwer

Opublikowano

@MrFretko 

O widzę drugiego "Franka"

1. Tylko słyszałem, że niby forceopy niby działają nie wiem czy to prawda.

2. Ktoś woli np. zabezpieczenie nad opami bo bywają przypadki na włamy i najczęściej używają komendy /op Franek

3. Życzę powodzenia w hejtowaniu innych (siedzicie na dupach i trujecie komuś głowę) 

Twój komentarz zmienił moje życie na lepsze dzięki ;).

Opublikowano

@MrFretko 

O widzę drugiego "Franka"

1. Tylko słyszałem, że niby forceopy niby działają nie wiem czy to prawda.

2. Ktoś woli np. zabezpieczenie nad opami bo bywają przypadki na włamy i najczęściej używają komendy /op Franek

3. Życzę powodzenia w hejtowaniu innych (siedzicie na dupach i trujecie komuś głowę) 

Twój komentarz zmienił moje życie na lepsze dzięki ;).

- Przez programy (FORCEOP)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic napewno uszyje na mojm serVerże hamaczi mam tam aułtorskie gildie fnnyguilds asdjajdashg dsahdbas

wreśćie mi sie nie będą wlamyfac na muj serwer

Jak to gówno jest. A exploitow 10 razy więcej nie licząc tylko tych crashujacych wiec ten exploitfixer to szit nad szity. forceop to nie ma czegos takiego typie

@1361622928-U485574.pnginvi123 Wiedziałem, że znajdę takiego "Franka"

Jeszcze nie skończyłem tego projektu  ;)

1. ForceOP działa a jeżeli niby nie działa to lepiej mieć ten plugin i wiesz, że nikt nie będzie mieć opa.

2. Wiem, że są crashery i 30131113 exploitow bo co chwile znajda wiem tyle od kiedy wgrałem te pluginy to nikt już się nie włamał nie wywalał serwer (jedynie boty vpn)

Mam w sumie do ciebie prośbę jeżeli znasz może więcej zabezpieczeń to proszę podać tutaj lub na pw.

Naprawde nie macie gdzie się kłócić? ja jestem za tym żebyście otworzyli sobie pw i pluli ile wlezie a nie tylko posty nabijacie. Po 2 co do tego tematu to może być spoko ale naprawde to co ty dałeś nawet nie pomoże, anty boty? wystarczy się przez proxy połaczyć, Plugin TheMajstera blokuje ale nie wszystko, po 2 można i tak dać komuś pexa halo gdzie tutaj jakiś plugin na to? ExploitFixer dobry plugin lecz tera wychodzą ciągle nowe bugi jak i można ominąć tego exploitfixera, pozdrawiam.

Opublikowano

@ZnanyJakoOszust

1.Jeszcze nie skończyłem tego projektu (ps wiedziałem o pexie).

2. Bugi są ciągle dlatego trzeba robić serwer na nowe wersje mc.

3. Zrobiłem ten temat, żeby mieli minimalne zabezpieczenie.

Nie rozumiem wgl. ludzi co piszą, że to gówno ale nie napiszą, co mogę dodać. 

@siemaeniueniu

Już dostałem parę wiadomości, że nie istnieje  już usunąłem.

Opublikowano

@invi123 

Widzę, że nie masz zabezpieczeń (expolity/crashery)

Jak patrzałem nie ma nowych crasherow.

//Dzisiaj dodam dwa pluginy pod zabezpieczenia ;)

jak patrzales nie ma nowych crasherow. typie chyba cie leb boli na ta smieszna wersje od 2 lat ciagle dzialaja te same crashery wiec ty dobry jestes xD

@ZnanyJakoOszust wbij skype bocie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnginvi123

Witam Franka

* Report.

- WOW na prawdę działają? Nie wiedziałem Kappa.

Chyba zamknę temat bo co zaraz więcej cebuli.

Jeżeli się tak znacie sami zrobicie taki projekt.

//Zamykam temat #Cebula

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnginvi123

Witam Franka

* Report.

- WOW na prawdę działają? Nie wiedziałem Kappa.

Chyba zamknę temat bo co zaraz więcej cebuli.

Jeżeli się tak znacie sami zrobicie taki projekt.

//Zamykam temat #Cebula

Weź się jeszcze popłacz. Po jakiego grzyba robisz niepotrzebny temat? Jak ktoś robi porzadny serwer to sam sobie all zabezpieczy a te 20 slotowe gowna i tak tego nei zrobia, wiec tylko marnuejsz swoj czas + piszesz bzdury

Opublikowano

Bzdury to ty piszesz ;)

Nie płacze ale tak jest cebula i tak będą pluć.

* Nie da się all zabezpieczyć co parę dni co nowe crashery i inne gówna ;)

Elko report.

Opublikowano

Bzdury to ty piszesz ;)

Nie płacze ale tak jest cebula i tak będą pluć.

* Nie da się all zabezpieczyć co parę dni co nowe crashery i inne gówna ;)

Elko report.

Da się all zabezpieczyć, ale trzeba mieć doświadczenie a nie być nonamem z 30 arivi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...