Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do wymainowania poza adc

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec tak gralem na supie co nie dosyć sporo czasu i chce zmienić linie wiec jaka postać polecacie żeby ja wymainowac linia obojętnie byle nie adc

Opublikowano

Polecałbym Ci pograć sobie Illaoi. Jej combo niszczy totalnie wszystko, ulti świetne w tf'ach. Macki po prostu wygrywają grę + przyjemnie się nią farmi.

xD

Opublikowano

Może zajmij się junglą? Junglerzy mają bardzo duży impact na całą grę. Od early game'u, gdzie mogą zrobić first blooda, i pomóc snowballować swoją linią, przed mid game, gdzie mogą pomóc teammate'om zabrać pierwszy turret i zabijać pierwsze smoki, aż po late, gdzie to w główniej mierze od nich zależy jak wygląda sytuacja ze smokami/baronami.

Polecam Ci kha zixa.

Szybka jungla

Łatwy smok (Odizolowany target)

Silny w pojedynkach 1v1

Mobilny

Solidny w każdej fazie gry

Całkiem wysoki skillcap

giphy.gif

Opublikowano

Polecam mid/jg. 

Sam mainuje Orianne na midzie, +150 gier. Dzięki niej wbiłem platynkę :) ! Jej combo po prostu niszczy, fajny pasyw co ułatwia farmienie aa.

Jungle. Moja druga rola na rankedy - duży wpływ na grę, głównie w early game - ganki, smoki, wieże.

Tutaj mój champion pool jest troszeczkę większy. Sam preferuje Kha'Zixa - mobilność i siła, Graves'a - przyjemnie się nim robi campy + bardzo silny ogólnie, Sejuani - z campami słabo, ale dobrze rzucona R-ka może wygrać teamfight'a i grę ;) 

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...