Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma tank top?!

Gość drejw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo

dzisiaj gralem na jakiegoś boba który zagrał tank karmą

efekt koncowy

a116935fd8c547488a3a2e9e0373fcf1.png

masterki pod grasp of the udying i ap runki 

Strasznie mocne to, zdecydowanie za mocne early i już w mid game nie do zabicia 

Grali to na jakichś lcs czy cos?

Zachęcam do zagrania w ten sposób i pochwaleniu się here wnioskami :makka:

Opublikowano

Ten botrk i deadmans totalnie bez sensu, ale jest to silne owszem, chociaz preferuje normalna AP Karme, jest to jakis sposob, ale nie widzialem w sumie tego na swoim elo nigdzie. Moze jakby to odpowiednio wycwiczyc to daloby rade wyciagnac jakies wysokie win ratio, ale tak to mozna tylko sie bawic na normalkach tym.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

CDR + mocne Q robi swoje. Nigdzie takiej Karmy nie grali ale widocznie ktoś sobie wyczaił i ogarnął.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Podaj build to sprobuje sobie zagrac :v

Build masz na screenie, tylko zamiast tego botrka cos innego było :v

Opublikowano

Widziałem raz coś podobnego. Imo to może działać, w sumie nie wiem, czy nie byłaby nawet silniejsza od "zwykłej karmy". Wnosi do teamu mnóstwo utility i jest strasznie ciężka do zabicia.

Zamiast botrka, chyba był ten itemek dla supportów, którym można odpalić aoe healla.

giphy.gif

Opublikowano

Widziałem streamera co tak grał chyba nazywa się pink ward ale to całkiem przypadkiem na niego wpadłem takze to nick tylko z jego lola. 

i powiem ze sama dejwowala na topie nautliusa i zabiła go + midera i wyszła z tego z połową hp, niee dowierzałem. Identycznie coś musieli zjebac w patchu skoro takie rzeczy sie dzieją

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Grałem podobnie juz w preseason 6 na swoim własnym buildzie i nie wiem jak teraz, ale wystarczyło zrobić troszeczkę większą przewage na lini i juz nawet 2 vs 1 było cieżko Cie wyjebać. :) z tą róznicą że ja grałem roa, iceborn, spirit visage i pożniej coś bardziej sytuacyjnego.

Opublikowano

Co jak co Karma tank jest kozacka na topie, lecz biorąc pod uwagę jakie ma Early, bez żadnego AP na start grając zakładam na Shen'a czy Malzahara nic nie zrobi. 

Sam nie będę testować Karmy na topie, gdyż według mnie to postać pod AP i tylko pod AP. 

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że cokolwiek zagrane pod tank build jest silne?

Bądź full tank, bij dmg z kosmosu ;)

Co do Karmy to słyszałam, że silne, ale próbować raczej nie będę :> 

Opublikowano

Grałem kiedyś na podobną i była nie zabijalna ale poza split pushem nic nie robiła, w team fightach nic i głownie przez to enemy przegral gre.

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale bardzo dużo postaci zagranych pod tanka ma nagle bardzo duże obrażenia. Tutaj akurat botrk jest bezsensu. Widziałem raz ją i szczerze mówiąc wolałbym ją widzieć na supporcie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale bardzo dużo postaci zagranych pod tanka ma nagle bardzo duże obrażenia. Tutaj akurat botrk jest bezsensu. Widziałem raz ją i szczerze mówiąc wolałbym ją widzieć na supporcie.

Bardzo dużo itemów pod tanka daje dodatkowe utility, szczególnie te supportowe.

Już od dłuższego czasu widać tendencje budowania nawet asasynów pod tanka, bo sprawdzają się lepiej.

Tank akali, tank fizz, tank ekko etc etc

giphy.gif

Opublikowano

Przyznam ciekawa opcja, muszę nawet spróbować.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...