Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić google chrome theme?

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę zrobić własny styl/theme dla google chrome. Głównie mi chodzi jak się kliknie nową zakładkę to chciałbym coś własnego zrobić np, z ustawieniami, aby pokazywało pogodę/godzinę itp itd.. Nie chcę używać jakiegoś "Theme Creator" tylko sam zrobić coś w HTMl, css oraz JS. Szukałem na szybko w google ale wszystko to o tym "Theme Creator". Kiedyś robiłem rozszerzenie do chrome'a ale to tylko że jak klika się w ikonkę w górnym rogu to wyskakuje jakiś box i tam coś popisałem :D. Ktoś może mnie jakoś nakierować?

Dzięki.

Opublikowano

Witam, chcę zrobić własny styl/theme dla google chrome. Głównie mi chodzi jak się kliknie nową zakładkę to chciałbym coś własnego zrobić np, z ustawieniami, aby pokazywało pogodę/godzinę itp itd.. Nie chcę używać jakiegoś "Theme Creator" tylko sam zrobić coś w HTMl, css oraz JS. Szukałem na szybko w google ale wszystko to o tym "Theme Creator". Kiedyś robiłem rozszerzenie do chrome'a ale to tylko że jak klika się w ikonkę w górnym rogu to wyskakuje jakiś box i tam coś popisałem :D. Ktoś może mnie jakoś nakierować?

Dzięki.

Znalazłem to:

https://developer.chrome.com/extensions/themes

ale motywy nie zawierają html'a czy js'a, to po prostu ustawienia "bazowego" motywu

Opublikowano

Dzięki.

Znalazłem to:

https://developer.chrome.com/extensions/themes

ale motywy nie zawierają html'a czy js'a, to po prostu ustawienia "bazowego" motywu

To też znalazłem wcześniej. Ale jakimś sposobem niektóre theme'y mają np, dodane własnego tekstu tak jak np, godzina, imię itp.. i na tym mi strasznie zależy aby zrobić :( ale dzięki za link ;)

//Edit

Może/myślę że to może być rozszerzenie to chroma który zmienia to wszystko a nie theme?

//Edit

Znalazłem dokładnie o to o co mi chodzi i jest to rozszerzenie: https://chrome.google.com/webstore/detail/momentum/laookkfknpbbblfpciffpaejjkokdgca?utm_source=chrome-ntp-icon

Ktoś mnie nakieruje? A ja teraz postaram się coś rozkminić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...