Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting lepszy crafthost czy pukawka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wykupiony serwer na hostingu Crafthost.pl ofertę Emerald czyli bez limitu

Niestety serwer zużywa dużo jak by procesora nie wiem jak to nazwać ale chyba wiadomo o co chodzi

Zastanawiam się nad przejściem na hosting Pukawka.pl

Który hosting Polecacie ?

A może polecicie jeszcze jakiś inny ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Bez nazwy.png

Opublikowano

Jesteś pewien?

To jest dla mnie bardzo ważne

Tylko się dziwie bo jest prawie o 6 zl taniej a taka sama oferta przez co boje się ze będzie jeszcze gorzej

Weź spokojnie będzie dobrze, maxcraft (pukawka) nie oszukuje tak jak np. crafthost i inne firmy.

Tam otrzymujesz prawdziwe zasoby. To prawda, jest tanio, a na dodatek kupując serwer na miesiąc dostajesz jeszcze jeden kod na serwer, czyli w sumie kupujesz serwer na dwa miesiące. :)

strange1.jpg

Opublikowano

6zł taniej, maxcraft.. - co tu więcej tłumaczyć, bierz póki ciepłe. Osobiście polecam hosting, szybki support (w 1h miałem odpowiedź w weekend m.in), nie ma do czego się przyczepić, wiele funkcji.

@xDGWG wiesz żeby mieć VPS musisz więcej ogarniać niż na hostingu gdzie masz wszystko jak na zawołanie, nie ma potrzeby brnąć w coś czego się np. nie chce z lenistwa. Po drugie są niemiłe sytuacje z VPS.

Opublikowano

Sam jestem na pukawce 1 rok . Posiadam 4 serwery 1 bungeecord i 1 bez limitu . Ten bez limitu kosztuje około 27 zł psc . Mam na nim 30 pluginów silnik spigot 1.7.10

i przy ok 30 graczach 10% zużycia procka . Serdecznie Polecam  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...