Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Póki Tu Jest - YouTube

PokixDe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie u siebie na kanale, który będzie poświęcony głownie  grze League Of Legends . Jako że tej grze poświęciłem w życiu najwięcej czasu i uwagi stad też pomysł na moją małą działalność.

Zapraszam jeszcze raz wszystkich bardzo gorąco do oglądania, komentowania i zapoznania się z wszystkimi materiałami!!! :)

A dzisiaj przybywam z kolejnym troll OP pickiem!!! :)

Jak można zauważyć chodzi o AP Amumu na midzie!

Totalny destruktor i niszczyciel na niskich dywizjach  począwszy od brązu kończąc na goldzie a nawet platynie!!! :)

Gorąco zapraszam do oglądania!!! 

Mam nadzieje że komuś się spodoba!!! :)

https://www.youtube.com/watch?v=Q3NJzTGA1VY

8163dm7ebp42.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, cześć i czołem !!! :)

Jako że do nowego sezonu zostało już mniej niż dwa dni, przybywam do was z brązowym poradnikiem bo procent graczy którzy nadal tkwią w brązie/srebrze to prawie 80%!!!

Poradnik dotyczy gry Xinem pod full attack speed, który jest według mnie idealna postacią do wymainowania!!! :)

W filmie zawarte są wszelkie informacje dotyczące postaci, itemów, run i masterek, mam nadzieje że moje "wypociny" przydadzą się komuś i pomogą wyjść z brązu w przyszłym sezonie!!!   :)

Gorąco zapraszam do oglądania, komentowania i subskrybowania!!! :)

https://www.youtube.com/watch?v=Pxd9HrVZc0U

me9api5j2xb5.png

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] Póki Tu Jest - YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...