Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Dawmar37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc myślę że on już wyszedł z fachu moderowania^^ na początku się tylko podlizywał^^ teraz już z nudów robi co chce:

Zamyka tematy zgodne z regulaminem i w top dodaje sobie jakiś punkt regulaminu (Który nie istnieje) żeby mieć pretekst. W ogóle zamyka wszystko co mu się nie podoba ;/

nie przestrzega regulaminy (http://www.mpcforum.pl/topic/158843-tutorial-it-new-private-serwer-dreamlongju/) nie dodał skana i mówi że nie musi(Skan musi być taki jest regulamin)^^

Wyzywa na pw. jak mu ktoś nie odpowiada

I w ogóle robi to co chce ;/

Prosił bym o zdjęcie mu kidmoda

Opublikowano

Poproszę ss gdy wyzywam na pw ;)

Nigdy nie wyzywałem na pw i nie wyzywam tylko staram sie pomagać , i wykonywać swa prace jak najlepiej , ale jeśli ktoś tego nie docenia to nie moja wina....

A co do tego tematu zawsze jeśli ktoś dodawał ze spolszczenie jest na stronie nigdy nie dodawał skana -.-

Tyle z mojej strony ;)

Opublikowano

W sprawach wyzwisk dawmara się zgodzę. Brak dowodów.

A co do tego tematu zawsze jeśli ktoś dodawał ze spolszczenie jest na stronie nigdy nie dodawał skana

Ty powinieneś mieć regulamin w małym paluszku. To że inni robią źle, to nie oznacza że ty tak samo masz robić.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Dawmara , to mógłbym się doczepić do niego z innego powodu.

W FanArt'cie zripował pracę , tłumacząc , że aż 7H ciężko pracował.

Napisałem wtedy skargę na Thersa i Dawmara.

Thers dostał od razu perma , a Dawmar ?! No właśnie .

Jedynie upomnienie od Mou.

Sądze , że to upomnienie cholernie go zmieniło i teraz będzie już całkiem odmieniony.... (ironia)

Nawet publicznie się nie przyznał -.-

Ahh tak ma zasługi w Metin2. I co z tego ? Jeżeli nawet zachować się w FanArt nie umię.

Jestem uczulony na plagiaty i potępiam takich ludzi.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Dawmara , to mógłbym się doczepić do niego z innego powodu.

W FanArt'cie zripował pracę , tłumacząc , że aż 7H ciężko pracował.

Napisałem wtedy skargę na Thersa i Dawmara.

Thers dostał od razu perma , a Dawmar ?! No właśnie .

Jedynie upomnienie od Mou.

Sądze , że to upomnienie cholernie go zmieniło i teraz będzie już całkiem odmieniony.... (ironia)

Nawet publicznie się nie przyznał -.-

Ahh tak ma zasługi w Metin2. I co z tego ? Jeżeli nawet zachować się w FanArt nie umię.

Jestem uczulony na plagiaty i potępiam takich ludzi.

Albo udajesz że nie czytałeś tamtego topica, albo nie wiem co.. ;/

Idź w topic, zobacz co napisałem, przeczytaj kilka razy, wróć tu, edytuj posta, "zaspamowałem"

Opublikowano
Albo udajesz że nie czytałeś tamtego topica, albo nie wiem co.. ;/

Idź w topic, zobacz co napisałem, przeczytaj kilka razy, wróć tu, edytuj posta, "zaspamowałem"

Mou, znam Twoje zdanie na ten temat.

Ale ja chcę znać zdanie administracji.

Głównie czy to fair , że jedną osobę ukarać permem, a drugą niczym.

Ci co wdali się w dyskusje zostali bardziej ukarani niż sam Dawmar -.-

Opublikowano
Nawet publicznie się nie przyznał

Dobrze , przyznaje się , wiem popełniłem błąd oraz go żałuje...

Oj zminiło i to dużo , po rozmowie z Mouthains'em , zrozumiałem kilka ważnych spraw ;)

Ale ja chcę znać zdanie administracji.

Oczywiście możemy poczekać na kogoś z administracji , a gdy okaże się ze zostanę ukarany przyjmę to z godnością i nie będę się wypierał swych błędów które popełniłem .

Admin Cienia
Opublikowano

Hmm, za ripowanie perma bym nie dawał, Co najwyżej warna (+ostatecznie ban na jakiś określony czas). :}

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Oj zminiło i to dużo , po rozmowie z Mouthains'em , zrozumiałem kilka ważnych spraw ;)

No tylko kilka słów? Widać jaki masz szacunek do dorosłych... Jesteś kidem na tym forum dostałeś ostrzeżenie od Global moda powinieneś je znać na pamięć żeby nic nigdy już się nie powtórzyło

Opublikowano

No tylko kilka słów? Widać jaki masz szacunek do dorosłych... Jesteś kidem na tym forum dostałeś ostrzeżenie od Global moda powinieneś je znać na pamięć żeby nic nigdy już się nie powtórzyło

Nie powtórzy się napewno , ale po co te oszczerstwa że ja niby wyzywam na pw? Nie rozumiem tego...

Opublikowano

A co myślisz że, pw to pw i nikt Ci nic nie może zrobić? Że się nie przyznajesz nie znaczy że się nikt nie dowie ;/

Zamiast mi wyrzucać skargi to daj mi ss-y rozmowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...