Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go spadki przy całkiem dobrym sprzęcie.

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Elo , mam pewien problem w grze cs go.

Sprzęt: (Skopiowane z programu piriform Speccy)

Operating System

Windows 10 Home 64-bit

CPU

Intel Core i3 4170 @ 3.70GHz

Haswell 22nm Technology

RAM

8,00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz

Motherboard

ASUSTeK COMPUTER INC. B85M-K (SOCKET 1150)

Graphics

T24E390 (1920x1080@60Hz)

2048MB NVIDIA GeForce GTX 960 (ASUStek Computer Inc)

Storage

931GB Seagate ST1000DM003-1ER162 (SATA)

Optical Drives

ATAPI iHAS122 F

W grze cs go mam malo fps.

Gdy gram mm zdarzy mi się w pewnym miejscu że fpsy mi spadną do 80-90 , a miejscami mam po 120-150 a czasem gdy spojrzę w niebo to do 200 dojdzie.

Temperatury ok, loss/choke tez wprządku jak i ustawienia na LOW.

Skanowałem system malwarebytes i innymi programami wiec jest clear od wirusow.

Stery do wszystkiego najnowsze , robiłem formata lecz nic tez nie pomogło.

Co może być tego przyczyną ? Patrzyłem na yt z takim samym sprzętem to śmigali na 150-220 fps i to jeszcze nagrywali w full HD.

Jeżeli mi fps spadną ponizej 120 to juz mam scinki i na supremie to jest bardzo uciążliwe i praktycznie nie możesz nic zrobic , bo poleci ci molotow i masz 90-110 fps i jestes w dupie.

Komputer mam może rok , i dałem za niego z okolo 3.5k. Oddawać go na gwarancje i mowic że mam nie płynna grę czy zostawić i nie ośmieszać sie ? 

Nie siedze w komputerach , tylko czasem lubie sobie milo sprzedzic czas i pograc ale na to wyglada ze nie moge tego nawet zrobic. Macie jakies pomysly ? 

https://www.youtube.com/watch?v=0QHOy1vleMM&t=208s np. tutaj koleś ma po 150-220 fps i jak nawet mu spadna do tych 130 to ma mega plynna gre ani 1 malej scinki.

PS. Nie wiem czy to cos pomoze ale jak dotkne z tylu wejsc czy obudowy to lekko przewodzi prąd.

imetin_logo.png

Opublikowano

Jak możesz mieć nie płynną, nie schodzi ci poniżej 60, a pewnie twój monitor i tak więcej nie wyświetla. Nie widzę problemu.

No pisze naprawde , mam te +150 fps to nawet nawet chodzi ale spadnie do 110 to juz lekko scina , a jak 80/90 to tragedia. 

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...