Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli mi konto. Jak odzyskać grę?

TrokersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Sprawa jest taka: BF4 dostałem prawie od razu po premierze na urodziny. Od tego czasu w niego ani razu nie zagrałem, ponieważ mój komp na to nie pozwalał (głównie system operacyjny)... kiedy jakiś czas temu mogłem sobie zagrać w BF'a 4 okazało się, że ktoś zhackował moje konto, na którym był wklepany klucz. Próbowałem cośtam zrobić, ale nie wiedziałem co mogę zrobić.
Teraz chciałbym sobie zagrać i przyszła mi jedna myśl do głowy... czy da się odzyskać jakoś grę, jeżeli mam klucz, pudełko oraz płyty instalacyjne? Jakoś napisać do nich? Czy to już niemożliwe?

Opublikowano

Miałem kiedyś podobną sytuację, wystarczyło napisać do EA Customer Experience (USA). Wystarczy, że opiszesz dokładnie swój problem oraz podasz klucz produktu. Odnajdą ukradzione konto. Chyba również mogą sprawdzić historię zmiany maili. Podasz tam maila, którym utworzyłeś konto i ci wyślą wiadomość z kodem weryfikacyjnym. Jeżeli miałeś tam tylko jedną grę, to usuną ją z tamtego konta i wygenerują ci nowy kod.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...