Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co bardziej się przyda - lepsza myszka czy słuchawki?

acdc662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie

Czy kupować myszkę steelseries rival 100 (mam teraz tracera za 20 zł) czy lepiej pozbierać na jakieś dobre słuchawki (teraz mam soniaki za 60 zł około)? Co może mi bardziej poprawić grę, co jest bardziej przydatne?

Dzięki serdeczne za pomoc

Opublikowano

Słuchawki Ci się bardziej przydadzą, myszka jak myszka, jeśli chodzi to jest ok. Odkąd zakupiłem dobre słuchawki, to dużo lepiej mi się gra na dźwięk, więc polecam.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Co prawda myszka mi już raz spadła i coś się w niej rusza, czasami się tnie ale to rzadko. A tak ogólnie to działa

Opublikowano

A jaki masz budzet? W co glownie grasz? Masz jakas podkladke? Obecne sluchawki? Tak to imo myszka, ale odpowiedz.

Budżet około 100 zł. Głównie gram w cs go. Moja podkładka to A4 Tech X7 500MP 437x400x3mm. Obecne sluchawki to Sony mdr-zx110 (wcześniejsze się rozwaliły i nie chciało mi się narazie kupować nowych). Nie zmieniałem też z powodu tego że w csie nie są takie złe i słyszę gdzie jest przeciwnik itp.
Opublikowano

No jakosc to to nie bedzie, lepiej myche bierz, wiecej Ci da

Bardziej chodziło mi o to by kupić klawiaturę oddzielnie ale okej :P

Nie spodziewałem się, że na amazonie klawiatury mechaniczne są takie tanie :O

Opublikowano

Klawiatury do gier są trochę przereklamowane :) spokojnie możesz pograć na takiej najtańszej lepiej kupić myche i słuchawki.

http://www.x-kom.pl/p/209810-sluchawki-przewodowe-superlux-hd681-black-red.html

Superluxy w tej cenie to będzie dobry wybór. Fantastyczny stosunek jakości do ceny, Wyjątkowo wygodne, Solidne, Lekkie, Naprawdę dobra jakość dźwięku, Świetny przewód sygnałowy.

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klawiatury do gier są trochę przereklamowane :) spokojnie możesz pograć na takiej najtańszej lepiej kupić myche i słuchawki.

http://www.x-kom.pl/p/209810-sluchawki-przewodowe-superlux-hd681-black-red.html

Superluxy w tej cenie to będzie dobry wybór. Fantastyczny stosunek jakości do ceny, Wyjątkowo wygodne, Solidne, Lekkie, Naprawdę dobra jakość dźwięku, Świetny przewód sygnałowy.

Mam te słuchawki. Polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...