Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące nagród i ustawień

Vanqisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam parę pytań odnośnie King of the Kil:

1. Przy zajęciu podium jakie nagrody otrzymujemy? (bo zająłem 1 miejsce i chyba dostałem pedalską koszulę)

2. Co jaki czas dostaję się skrzynki darmowe do otwarcia, co 10 lvl czy randomowo?

3. Jakie ustawania graficzne są najlepsze? (kompa mam dobrego tylko patrząc na ustawienia youtuberów to mają wszystko na low i textury na high, a tak poza tym to słabo widzę wrogów z daleka w UserOptions też się bawiłem ustawiając wszystko tak jak ma koleś Leh ten co gra z tym Izakiem, ale jakoś nie przemawia to do mnie.)

To narazie tyle, jak mi coś jeszcze nie będzie dawać spokoju to napisze.

Pzdr.

;=)

Opublikowano

1. Aktualnie za pierwsze miejsce dostaje się tylko więcej expa i więcej punktów w rankingu, w przyszłości mają to niby jakoś ulepszyć.

2. Otwarte skrzynki dostaje się na 2, 5 i dalej co 5 poziomów czyli 10, 15, 20 itd.

3. Niestety h1z1 nie jest najlepiej zoptymalizowany i nawet komputery za +5000 mogą mieć problemy. Tutaj masz temat z reddita pewnego użytkownika, który przestawił FPS'y w zależności od ustawień https://www.reddit.com/r/h1z1/comments/5egvhd/some_interesting_benchmarks_i_have_done/?st=ivz4y24z&sh=be6f3997

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

4, Po nowym patchu kondycja kasku ubitego przeciwnika jest na 80% tak samo jak jego ciuchy, czy po ich założeniu coś odczuję w bieganiu?, (bo jak nałożę kask zabitego przeciwnika, a potem znajdę inny hełm to automatycznie zakłada mi znaleziony z kondycją 100%, a ten z 80% ląduje w ekwipunku).

5. Czy biegnąc bez broni (domyślnie 4) poruszamy się szybciej?

;=)

Opublikowano

@Vanqisz

4. Kondycja przedmiotów z zabitych przeciwników zawsze była słabsza. Nie wpływa to na szybkość biegania.

5. Nie, bez względu na to co trzymasz zawsze biegasz z taką samą prędkością.

Na prędkość poruszania się wpływają jedynie buty (Najszybciej biega się w "sneakersach"). Bez butów będziesz biegać wolniej ale Twoje kroki będą cichsze.

Opublikowano

@klejmagic

Wracając do pytania 4, dlaczego kask przeciwnika który mam założony automatycznie wymieniany jest na ten który aktualnie znajdę, czy tu nadal chodzi o mniejszy procent (%) ?

Przed nowym patchem tego nie było albo tego nie zauważyłem.

6. Uszkodzony kevlar( pancerz znaleziony) jest lepszy od "carftowanego"?

Bo wiem, że znaleziony jest lepszy od robionego.

Dzięki za zainteresowanie tematem. Doceniam.

;=)

Opublikowano

4. Po prostu wymienia Ci na kask, który ma lepszą kondycję.

6. Zwykła kamizelka może przyjąć max 2 strzały z ar/ak podczas gdy robiona kamizelka rozwala się po 1 strzale.

Nie jestem pewien co do tego jak działa uszkodzona kamizelka ale wydaje mi się, że jeżeli jej kondycja ma więcej niż połowę wytrzymałości to pierwszy strzał zablokuje całe obrażenia a kolejny mniej.

Opublikowano

Czyli zapewne jak kamizelka zwykła zostanie uszkodzona to przypada na nią tylko 1 pocisk a nie dwa.

Jeszcze mam takie jedno pytanie które mnie nurtuje ;)  :

7. Po zginięciu nie wiem kto mnie zabił, nie wyświetla się nick gracza, dzieje się to tylko wtedy kiedy przeciwnik nie otrzymał żadnych obrażeń. Jeżeli natomiast jest wymiana ciosów tuż po padnięciu, nick jest wyświetlany wraz z ilością hp danego gracza. Czy to jest bug czy mam coś wyłączone w opcjach?

;=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...