Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hazard- Obstawianie meczów

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znając życie pewnie duża część z was próbowała swojego szczęścia w hazardzie a dokładnie w obstawianiu meczów, lub też innych wydarzeń sportowych.

Mam do was takie pytanie. Gdzie najlepiej to robić? Chodzi mi o strony intrenetowe gdzie sobie przeleję jakaś kwotę i wypłacę ją kiedy będzie mi się to podobać.

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Kilka stron testowałem i najbardziej spodobało mi się Bet365.

Duża oferta zakładów, chat na żywo z supportem po polsku (szybko odpisuje), dużym plusem jest też to że transmisje z niektórych meczy możesz oglądać bezpośrednio na stronie. Przy rejestracji masz też bonus 100% od depozytu (chyba do 200 złotych).

Radzę ci unikać polskich bukmacherów (ciągną podatek od zakładu, który przy niższych kursach przewyższa kwotę wygranej).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kilka stron testowałem i najbardziej spodobało mi się Bet365.

Duża oferta zakładów, chat na żywo z supportem po polsku (szybko odpisuje), dużym plusem jest też to że transmisje z niektórych meczy możesz oglądać bezpośrednio na stronie. Przy rejestracji masz też bonus 100% od depozytu (chyba do 200 złotych).

Radzę ci unikać polskich bukmacherów (ciągną podatek od zakładu, który przy niższych kursach przewyższa kwotę wygranej).

No ja przykładowo będę praktycznie tylko NBA obstawiał :P

Czyli rozumiem, że prócz obstawiania meczów mogę też oglądać streamy live z NBA? 

Opublikowano

NBA to nie wiem czy zobaczysz, tak samo jak wiele innych rzeczy. Licencje na transmisje kosztują, nie byłoby ich na wszystko stać.

Wspomniałem tylko o czymś takim, bo tą funkcją strona się wyróżnia.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

NBA to nie wiem czy zobaczysz, tak samo jak wiele innych rzeczy. Licencje na transmisje kosztują, nie byłoby ich na wszystko stać.

Wspomniałem tylko o czymś takim, bo tą funkcją strona się wyróżnia.

Wiem, że była jeszcze jakaś strona na której wtystarczyło mieć na koncie 10zl (jednorazową wpłatę) i możnabyło oglądać większość transmisji live i niektóre nawet w HD.

Nie pamiętam jak stronka się nawzywa ale kojarzę coś, że jej nazwa zaczynała się od N albo M :)

Opublikowano

Polecam efortuna i sts, jedne z najlepszych stron bukmacherskich.

Jakies zlaety wady?

Opublikowano

Bet 365, zdecydowanie najlepsza oferta i łatwość obsługi. Kaska zawsze na czas.
Jeśli chcesz zarabiać na obstawianiu to jeszcze długaaaa droga przed Tobą. Pamiętaj, że będąc zachłannym niczego nie wygrasz tylko stracisz. 3 mecze na kuponie to max, najlepiej stawiać 1-2 tylko, że za większe sumki i rozmnażać ;) 

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...