Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Los Santos Survival

Nuna109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logo.png

Cześć.
Jako, że każdy z was pewnie nie wie na czym polega ten projekt przedstawię wam troszkę informacji na jego temat.
Projekt jest nowym pomysłem który wdrążany został niedawno do życia. Jak widzicie forum i jego elementy nie są ukończone w 100% aczkolwiek zmiany te będą widoczne na dniach.

Cały projekt opiera się o rozgrywkę RPG, czyli masa zadań oraz duża ilość przedmiotów do zdobycia, czy nawet potem do sprzedania. Wszystko co znajdziecie na serwerze będzie tylko i wyłącznie naszą własnością, nie chcemy bawić się w błędnych i oszukanych skryptach wstawianych na różne fora.
Dlatego również chciałbym poinformować, że prace nad serwerem będą dość długie nie mamy wszystkiego gotowego, lecz to co nam na chwile obecną jest potrzebne. Staramy się stworzyć coś innowacyjnego co pokaże każdemu graczowi klimat, dlatego też wybraliśmy miasto Los Santos które jest w świetle epidemii jak i głównym placem rozgrywki dla was.

Na gotowym już serwerze będziecie mogli znaleźć takie elementy jak:
Panel Przedmiotów, który znajduje się prawie na każdym serwerze lecz u nas będzie on odgrywał praktycznie główną rolę gdyż rzeczy w ekwipunku będą podzielone na 5 różnych rodzai, o tym opowiem w kolejnych informacjach.
W planach mamy również stworzenie czegoś na zasadzie energetyki, czyli tworzymy sobie Generator Energi Elektrycznej dzięki któremu będziemy mogli przykładowo, zapalić światło w domu.
I wiele, wiele więcej!

Nie będę chwilowo zadręczać was screenami lub innymi elementami, ponieważ chciałbym na bieżąco stworzyć i informować was w kolejnych informacjach.

Mam nadzieje że lekko zbliżyłem wam nasz pomysł w jakim się obracamy i mam nadzieje wraz z Administracją że zajrzycie chociażby raz na nasze forum i pomoże nam już dziś rozwijać się dalej!

Zapraszam na forum. Trwają prace nad serwerem już niedługo będzie otwarcie :)

Wszystkie informacje znajdziecie na forum :) Wbijać udzielać się.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Jest specjalny dział od tego:

http://www.mpcforum.pl/forum/423-seria-gta-publikacje-serwer%C3%B3w/

Poza tym brak tagów. KOSZ.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...