Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#][EB] Wykrywalność obecnych programów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z darmowymi programami do lola? Chodzi mi o wykrywalność L# oraz Elo Buddy oraz jakość skryptów. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

elobuddy + humanizator = i masz mniejsze szanse na bana, ale zawsze jest tam jakiś procent. Nie oszukujmy się, każdy w swoim czasie dostanie...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

elobuddy + humanizator = i masz mniejsze szanse na bana, ale zawsze jest tam jakiś procent. Nie oszukujmy się, każdy w swoim czasie dostanie...

Prawda tylko chciałbym chociaż chwilę pograć na koncie a nie na drugi dzień dostać bana na pysk 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Prawda tylko chciałbym chociaż chwilę pograć na koncie a nie na drugi dzień dostać bana na pysk 

Na żadnym programie nie dostaniesz na drugi dzień bana...

Bana możesz oczekiwać po miesiącu od zaczęcia scriptowania. Mnie na full odpale na L# zajmuje to przynajmniej 2 miesiące, a zwykle ~3-5.

L# jest lepsze pod każdym względem, nie licząc niemożność grania rankedów i limit gier do 2 na free userze.

Opublikowano

Mnie raz zbanowali po tygodniu używania EB (tyle czasu levelowało się konto + jeden dzień pograłem rankedy).

Kwestia reportów. Teraz gram na otrzymanym koncie 30lvl coś koło tygodnia i bana nie ma. Pewnie kwestia 2 tygodni i wleci.

Opublikowano

Jak się gra na Evadee czy innych skryptach co omijają skille to tak jest.

Dostałem bana po czasie wbijania z 21 lvl na 30 i zagraniu z 30 rankedów co przenosi się na 1-2 miesiące gry na mocnym odpale.

Teraz gram bez evade (czyt. program co skile omija) i zero bana

korzystam z  L# kiedyś BOL i L#. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak się nie umie grać i wygrywać to się zaczyna grać z cheatami? xD Bany lecą falami. Zagrasz mecz, 2 lub 3 a bana wlepią ci za miesiąc. Potem przyjdziesz z płaczem na mpc i napiszesz nowy temat o nazwie: "F*ck Riot bany za free kappa" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...