Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] HMPMC.PL

Ziolasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymyślicie coś autorskiego czy dalej każdy będzie zrzynał to samo? EasyHC + Frakcje, + Działki, + RPG. CHOLERA! Zróbcie coś samodzielnie a nie te żałosne serwerki... 1/10

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

No wiesz nie znalazłem dużo takich serwerów. Kilka było ale kompletnie niedopracowane, dużo które juz nie działają, lub gdzie gra tak jak u mnie po kilka osób. Tryb może i być taki sam, ale nasz serwer z dnia na dzień jest urozmaicany. Na dniach planujemy zakupić kilka reklam.

67pojo.png

Opublikowano

Troszke wkurza to jak ludzie dalej pisza, serwer jak milion innych. No podajcie mi, min. 10 serwerow o tematyce Easy, ktore dzialaja, gdzie graja stali gracze itd. Wedlug mnie jest to ciagle nabijanie postow przez was wszystkich, czemu np. nie ocenicie Prezentacjii, ktora jest naprawde mega zrobiona, porownujac do innych. 

Na serwerze nie bylem, ale po Prezentacjii wnioskuje ze jest robiony przez wlasciwych ludzi. Jedynie troszke ludzie powyzej maja racji, ludzie czekaja na cos nowego, no ale i tak zycze powodzenia ;]

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...