Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook tworzenie strony.

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzyłem stronę na Facebooku a dokładniej to strona w kategorii społeczności, i teraz mam pytanie czy tą stronę będą wiedzieć moi znajomi? Jeśli tak to jak zrobić abym był anonimowy, żeby moi znajomi nie wiedzieli że to ja utworzyłem stronę, żeby ktoś po wejściu na mój profil na Fb nie wiedział że mam założona jakąkolwiek stronę, dodam że ta strona jest na moim profilu.

Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Gdzie jest na twoim profilu?

Ja nigdy nie miałem takiej sytuacji, że założona strona mi się gdzieś wyświetlała, no chyba, że ją polubiłem (czyżbyś tak właśnie zrobił?).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie, nie wiem czy moi znajomi będą widzieć ta stronę, jak jej nigdy nigdzie nie udostępniałem, czy jak wejdą na mój profil czy będą widzieć że prowadzę jakąś stronę?

Opublikowano

Moi znajomi nigdy chyba nie widzieli co prowadziłem.

Najlepiej to wejdź sobie w swój profil, obok przycisku "Zobacz dziennik aktywności" masz takie 3 kropki - kliknij w nie, następnie wybierz "wyświetl jako". Tam będziesz miał taki panel, w którym zobaczysz jak twój profil widzą znajomi, jak obce osoby.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Stronę może zobaczyć każdy, na swoim  profilu widzisz możliwość logowania się jako właściciel strony. Zmienia to osobę z ciebie na zarządzającą stroną

Znajomi nie widzą że masz stronę powiązaną ze swoim profilem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Da się zrobić żeby na stronie zamiast Imię i nazwisko widniał pseudonim? Jeśli tak to jak?

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ustaw sobie jak ci pasuje zmieniając imię i nazwisko

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...