Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS:GO

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

chcialem sobie kupić 2konto do cs:go ale mam pytanie.

Mając 50zł na paysafecarda za 10euro starczy mi na CS:GO?

Kupować ze steama czy z g2a.com?

Jak kupię z g2a.com to będę mógł tylko grać z ludźmi z europy i np nie będę mógł wbić na serwery z stanów zjednoczonych?

Pozdrawiam.

Opublikowano

ta starczy nawet resztki zostaną

jak kupisz z g2acom to bedziesz mogl grac wszedzie.

na g2a.com jest taniej, ale jak kupisz stamtad to chyba nie bedziesz mial odblokowanych znajomych, rynku itp i bedziesz musial doladowac za min 5 euro ale nie jestem pewny

Opublikowano

Dobra, a jakbym kupił na g2a cs:go i załóżmy że bym konto stracił, i podałbym supportowi kod z g2a który wpisałem to bym konto odzyskał ?

Tak. Bo każdy Cdkey jest ważny. Tylko wydaje mi się, że na G2A w większości sprzedaja Gifty, a nie klucze

Opublikowano

Dobra, a jakbym kupił na g2a cs:go i załóżmy że bym konto stracił, i podałbym supportowi kod z g2a który wpisałem to bym konto odzyskał ?

Tak. Bo każdy Cdkey jest ważny. Tylko wydaje mi się, że na G2A w większości sprzedaja Gifty, a nie klucze

Widziałem klucze, co prawda 2zł droższe ale są

Opublikowano

Dobra, a jakbym kupił na g2a cs:go i załóżmy że bym konto stracił, i podałbym supportowi kod z g2a który wpisałem to bym konto odzyskał?

jeśli dostaniesz kod to tak, jeśli gifta to sobie kup jakąś syfiastą grę za złotówkę z kodem i sobie aktywuj, to zawsze będzie kod w razie czego

na serwery ze stanów zjednoczonych będziesz mógł wbić, ale nie grając solo, bo jakby tak dobierało to 50% graczy miałoby po 200+ pingu

jakbyś grał z kimś z usa, np. nickbunyun to by była szansa na grę na serwerach z ameryki :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...