Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca mi się ta wymiana?

Koczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem? ile razy ktoś chciał sprzedać skina za 5euro z naklejką np. za 100euro to sprzedawał go za ok. 10euro więc wiesz :/

Opublikowano

Jak tam to nw czekaj na inne odpowiedzi szczerze zamiast takiego skina z naklejką wolał bym 10 innych skinów :)

Opublikowano

Znalazlem druga podoba wymiane, tyle ze fadded zebra w st i naklejka navi holo katowice 2014. Kosztuje ona  400 $. Skoro naklejka podnosi cene o 10 % to powinno byc 40 euro za ta bron ..

Opublikowano

Znalazlem druga podoba wymiane, tyle ze fadded zebra w st i naklejka navi holo katowice 2014. Kosztuje ona  400 $. Skoro naklejka podnosi cene o 10 % to powinno byc 40 euro za ta bron ..

na tak syfiastych skinach.? w zyciu xD. Nie oplaca ci sie ta naklejka fnc jest brzydka i tak w dodatku na famasie
Opublikowano

Nie. P250 nic nie warte, za famasa kilkukrotny overpay. Bronie z titan kato 2014 można znaleźć <10€, także not worth.

Mi chodzi teraz o navi holo 2014 na m4

Opublikowano

Nie. P250 nic nie warte, za famasa kilkukrotny overpay. Bronie z titan kato 2014 można znaleźć <10€, także not worth.

Mi chodzi teraz o navi holo 2014 na m4

o ile nie jest to st fn to jeszcze bardziej nie opłacalne

za taką m4 to bym dał max 3 klucze

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...