Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy recoil i sound

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od czasu wprowadzenia rewolwerów - nie gram w csa, ostatnio mam trochę wolnego czasu to mówię sobie, a co mi tam , zainstaluje sobie. Moim oczom ukazał się ten beznadziejny sound i recoil riflów+pistoli - przecież to jakaś porażka jest, nawet satysfakcji ze strzelania nie ma :D a co wy o tym sądzicie? 1k h cs:go , 1k h cs 1.6, ale teraz myślę, że już nigdy nie wrócę do tej gry - nie ma tego klimatu.

Opublikowano

głupie gadanie

każdy kiedyś narzekał na skiny, nowe dźwięki strzałów, tupania, dodanie rewolweru, grafiti, zmiany w strzelaniu, zmiana cezetki, można tak wymieniać i wymieniać... i co? Wszyscy się przyzwyczaili i nikt nie narzeka

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

a teraz jest złe i "nieunikalne"?

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

ale na c*uj zmieniań jak było dobre i "unikalne"?

Jeżeli uważasz, że FPS są unikalne to nieźle :). CS może jest wyjątkowy, ale nie unikalny.

Opublikowano

To sobie nie wracaj, co to kogo c*uj obchodzi.

W każdej grze są zmiany to i na cs'a nadszedł czas, a do dźwięku jakoś te tysiące graczy się przyzwyczaili i nie narzekają na każdym forum.

Opublikowano

Pograsz - się przyzwyczaisz.

Każdy (prawie) płakał, że są nowe dźwięki. 2 tygodnie później - cicho.

Więc jak mówiłem - kwestia przyzwyczajenia

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Panowie - nie rozumiem waszej spiny, ja tylko zapytałem o opinie...

A tak po za tym sądzę, że Unia Europejska powinna zostać zniszczona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...