Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pop upy na shindenie

NiszczeBlony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy ktoś z was ma sposób jak zablokować pop upy na shindenie lub anime-odcinki? Intalowałem różne adblocki i nie blokują tego syfu, a jest to strasznie irytujące gdy w tle otwiera się 10 kart przeglądarki. Może jakiś filtr muszę dodać do adblocka? Jeśli ktokolwiek wie to proszę o odp.

Opublikowano

Polecam ściągać animce na dysk  bo nie dość ,że kradną to jeszcze zarabiają na tym.

Tak rozwiązałem twój problem bo też kiedyś taki miałem.

Opublikowano

Co do tych pop up`ów to rzeczywiście lepszy jest ten uBlock.,miałem Adblock`a PRO i nic nie blokował na shindenie,na uBlock [origin] takiego problemu nie ma,przynajmniej narazie..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

używam ublock origin i żadnych reklam na animezone i shindenie. takich wyskakujących w nowych kartach też. czasami otworzy się w nowym oknie, ale zamyka się po sekundzie. :)

@NiszczeBlony

polecam ci przeskanować kompa programkiem adwcleaner (toolsib.net), oraz zmienić aktualnego adblocka na ublock origin.

52126142219396245817.jpeg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...