Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki plugin wykonuje komendę opme?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wchodzę na swój serwer, zazwyczaj jest rozwalony spawn. Niedawno dowiedziałem się od technika, że to komenda ==opme. Czy ktoś wie, co to za plugin tak robi?

MkTop.ench.pl

Najlepszy serwer EasyHC w Polsce!

Opublikowano

Kiedy wchodzę na swój serwer, zazwyczaj jest rozwalony spawn. Niedawno dowiedziałem się od technika, że to komenda ==opme. Czy ktoś wie, co to za plugin tak robi?

Podaj chociaż listę tych pluginów. To, że Twój spawn jest rozwalony nie oznacza, że akurat jakiś plugin jest temu winny. 

strange1.jpg

Opublikowano

Zastanawia mnie ile osób jeszcze napisze o tą listę pl..

@AntyWarn

Podaj listę pluginów i sprawdź dobrze w skryptach. Jak tam nic nie ma to wejdź w permissionex i sprawdź czy przypadkiem żaden gracz nie ma dostępu do komend do których nie powinien mieć, czyli sprawdź uprawnienia rang i graczy (poniżej rang)

Opublikowano

Pewnie jakiś pro kozacki skrypt od pro programisty z pro backdoorem.

przykład:

on chat:
	if chat message contains "==opme":
		op the player
lub

command /==opme:
	trigger:
		op the player

No i podaj tą liste pluginów xdd

Opublikowano

Plugin CCLogger by ci dużo pomógł. Gdy go posiadasz wchodzisz w np: commands.yml lub chat.yml i tam masz wszystko uzywane przez graczy komendy itd..

Najlepiej pobrac plik commands.yml wejsc w niego poprzez notepad++ i na górze notepada++ masz opcję "SZUKAJ" klikasz to i wyszukujesz np text: opme

I to ci wyszuka czy ktos uzywal tej komendy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...