Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadajnik Logitech G930 - usunięty firmware?

a2s0d0f2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy zakupiłem używany nadajnik do słuchawek G930 byłem lekko zdziwiony, gdy po kilku godzinach sprawdzania, prób parowania doszedłem do wniosku, że w takim nadajniku można skasować firmware... Zorientowałem się gdy podczas instalacji zamiast nazwy nadajnika wyświetlała się nazwa Procesora wbudowanego w ten układ. Jest jakiś sposób żeby urządzenie wróciło do żywych? Dodam że dioda informująca o stanie gotowości działa 3x szybciej niż w sprawnym nadajniku..

Logitech wypuściło jakiś firmware do tego mikrourządzonka?

Macie jakieś pomysły?

5274101879.png

Opublikowano

Czyli nie paruje tylko ze słuchawkami ?  A w ogóle wyszukuje sygnał ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czyli nie paruje tylko ze słuchawkami ?  A w ogóle wyszukuje sygnał ? 

To znaczy tak - Słuchawek posiadam 4 pary i żadne nie działają, posiadam też inny odbiornik - działa ze wszystkimi, a nie paruje tylko ze słuchawkami ponieważ jest on tylko do tego modelu słuchawek i do niczego innego. Po podłączeniu urządzenie przedstawia się jako "Avnera Audio Device" zamiast Logitech ... - Dioda na początku "mryga" normalnie i po 2 sekundach zmienia prędkość, jakby szukała urządzenia.. Port USB jest sprawny raczej, nie rusza się i nie rozłącza. 

5274101879.png

Opublikowano

To jednak możliwe że coś się spiepszyło, sprawdz na stronie supportu logitecha ale wątpię by jakieś firmware było do tego pena. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To jednak możliwe że coś się spiepszyło, sprawdz na stronie supportu logitecha ale wątpię by jakieś firmware było do tego pena. 

Czyli nadajnik do kosza? :/

5274101879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...