Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postacie na jungle

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje postaci na jg totalnie nie wiem kogo kupić jeśli chodzi o poziom to unranked szykuje konto do nowego sezonu :)

Na razie na jg gram tylko i wyłącznie evelinką chodzi o to że wbijam na linie robie bardzo dużo dmg w krótkim czasie i wychodzę. Dlatego nie chcę zbytnio tankowatch championów.

Myślę nad postaciami:

Kondred

Kha'Zix

Rengar

Nocturne

Akali

Nidalle

Shaco

Olaf

Chyba tyle.. Totalnie nie wiem kogo kupić a za pomoc oczywiście lajki :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Odpuściłbym sobie na poczatek : Akali, Niddale, Kindred.

Kindred jest kiepska, ponieważ po tylu nerfach nie jest taka mocna jak wcześniej

Akali nie jest junglerem, tylko bardziej mid / top lane.

Nidalee kilka patchy wstecz god tier pick do lasu, teraz ma bardzo ciężki pierwszy clear.

Odnośnie twojego playstylu gry proponowałbym : Khazix, Rengar, Shaco. Z trzech najlepiej wypada Khazix moim zdaniem.

Warto także zaopatrzeć się w większośc junglerów, żeby w razie w miec jakiegos tank enage typu Zac, jakieś ap castery typu Elise, bo jako jungler to ty powinienes się wpasowywać do team compu a nie drużyna do Ciebie B)

Opublikowano

moze Rengar?

po reworku wciaz silny, troche mniej op przed reworkiem ale jest git

sklada sie tak jak wczesniej i dziala tez tak jak wczesniej

Opublikowano

Odpuściłbym sobie na poczatek : Akali, Niddale, Kindred.

Kindred jest kiepska, ponieważ po tylu nerfach nie jest taka mocna jak wcześniej

Akali nie jest junglerem, tylko bardziej mid / top lane.

Nidalee kilka patchy wstecz god tier pick do lasu, teraz ma bardzo ciężki pierwszy clear.

Odnośnie twojego playstylu gry proponowałbym : Khazix, Rengar, Shaco. Z trzech najlepiej wypada Khazix moim zdaniem.

Warto także zaopatrzeć się w większośc junglerów, żeby w razie w miec jakiegos tank enage typu Zac, jakieś ap castery typu Elise, bo jako jungler to ty powinienes się wpasowywać do team compu a nie drużyna do Ciebie B)

Wiem że warto zaopatrzyć się w większość junglerów ale na konice mam dopiero 27 lvl i nie mam nie wiadomo ile pz chcę sobię kupić 1-2 junglerów na zapas na razie wiadomo że później kupię resztę ale mi nie leci po 1000 pz za gre xD

Dzięki za odp możecie też podawać inne picki na jg nie tylko te które ja tam napisałem :)

@Proceder. na 90% pewnie kupie 1 z nich :D

Opublikowano

Dzięki za odp możecie też podawać inne picki na jg nie tylko te które ja tam napisałem :)

Lee sin :v

• Mobilny
  • Silne early
  • Fun 2 play
  • Wysoki skillcap
  • Skille odkrywające niewidzialne postacie
  • Przyjemny sustain (lifesteal, spellvamp)

giphy.gif

Opublikowano

rengar :v

Wpadasz na enemy zabijasz i wychodzisz z full hp dodatkowo przeciwko większości junglerów z 2 lvl możesz zabić na enemy blue/red

Jeżeli dobrze zaczniesz gierke to 20 minuta i masz 300+ AD (świetna pasywka). Nie muszę mówić, że wrogiego adc/apc bez problemu zniszczysz z krzaków lub na ulcie (bardzo ważny element zaskoczenia)

Opublikowano

Lee sin :v

• Mobilny
  • Silne early
  • Fun 2 play
  • Wysoki skillcap
  • Skille odkrywające niewidzialne postacie
  • Przyjemny sustain (lifesteal, spellvamp)

Lee Sina na razie odpuszczę myślę że jest za bardzo skomplikowani jak dla mnie a ja chcę pomóc drużynie a nie nafeedować :D

rengar :v

Wpadasz na enemy zabijasz i wychodzisz z full hp dodatkowo przeciwko większości junglerów z 2 lvl możesz zabić na enemy blue/red

Jeżeli dobrze zaczniesz gierke to 20 minuta i masz 300+ AD (świetna pasywka). Nie muszę mówić, że wrogiego adc/apc bez problemu zniszczysz z krzaków lub na ulcie (bardzo ważny element zaskoczenia)

Właśnie pewnie go kupie nie widzę innego wyboru.

Opublikowano

Kha'Zix - nie będę pisał dlaczego, poprzednicy już wymienili jego cechy.

Sejuani - dobra R'ka = 90% szans na wygranie teamfightu

Zac - jeden z najbardziej irytujących junglerów w enemy - według mnie oczywiście. Dlaczego? Otóż gank co minutę na Zacu to nie problem. Szybko czyści jungle + Ogromny skok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...