Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne do 100 zł

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprecyzuj  mi pojęcie douszne to pomogę.

Chodzi Ci o douszne z gumkami czy douszne typu takie jak kiedyś były w walkmanach?

Zadajecie niesprecyzowane pytania i dziwicie się, że nie macie odpowiedzi.

Ktoś z dobrymi intencjami pomocy się naszuka, a wy mu potem napiszecie, że nie chodziło wam o takie douszne :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Z gumkami xD

Do 100 zł polecam te 2 modele:

SNAB overtone EP-101M - wbudowany mikrofon i pilot + dostajesz painki comply lub Brainwavz Alpha.

Opublikowano

A coś takiego http://www.ceneo.pl/30944207  ?

Ja osobiście bym odradzał markowego Sony itd... zazwyczaj jest to marka, a nie jakość... zakładam, że grają tak samo/nieco gorzej/lepiej od tych w zestawie z telefonem. Te co podałem wcześniej w tej cenie wygrywają ze wszystkim (większością) słuchawek. Ciężko będzie szukać coś lepszego w tej cenie. Ale jak ktoś zna inne ciekawe modele to śmiało pisać.

Opublikowano

A waga? Te od sony wazą z tego co przeczytałem 3g a te snaby 12g

Jak myślisz bedzie to jakas wielka różnica?

Dopóki nie ważą powyżej 30-50g to chyba nie ma różnicy... Snaby ważą tyle bo mają tam sporo napakowane i nie szczędzili materiału (np. kabel, plastik), a sony jest jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...