Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPSów w CS:GO

jeenot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem odnoście wydajności komputera w trakcie grania w cs’a.

Mam około 250fpsów – skacze od 150 do 300, i problem w tym, że pojawiają się spadki do 40,50 fpsów, co prawda chwilowe, aczkolwiek bardzo irytujące. Potrafiące wystąpić w momencie, gdy jestem jeden na jeden z przeciwnikiem. Pragnę zaznaczyć, iż wcześniej takich problemów nie miałem, i liczba fpsów  ok. 250, nie spadała poniżej 150. Na serwerach społecznościowych, gdy graczy jest więcej, spadki są częstsze, i utrzymują się znacznie dłużej, i tak wiem, że ilość graczy może wpłynąć na spadek fpsów, aczkolwiek wcześniej nie miałem takiego problemu. Podczas grania, wskazuje mi użycie procesora 100%. Czasami dzieje się tak, gdy nie mam aktualnych sterowników, aczkolwiek jak je zainstaluje to pomaga, ale po czasie znowu występują problemy. Na pewno będę chciał sformatować komputer, ale jeśli dałoby się obejść bez tego? A może nie chodzi o sformatowanie?

Mój komputer:

Intel core i5-4430 3.0ghz

Gtx 970 (wersja asus)

8gb pamięci ram

Opublikowano

Siema również mam problem ze spadkiem fps :/ Wczoraj miałem normalne fps tzn od 200 do 170 a dzisiaj mam jakieś tragiczne spadki do 60-70 .. :/ Na serwerach społecznościowych , na mm'ach faceit i inne ... wszędzie to samo . 

Mój Komputer 

CPU Type
AMD A10-7850K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G

System Memory
8 GB DDR3 

Graphics Chipset
AMD Radeon R7 Graphics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...