Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mariusz Pudzianowski vs Popek Monster Król Albanii

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak myślicie, kto wygra 3 grudnia w klatce? Zdania są różne. 

Opublikowano

Popek jeżeli pudzian dostał w łapę, to chyba oczywiste, ćwicząc kilka miesięcy nie ma szans pokonać kogoś z takim doświadczeniem, który wciąż odnosi sukcesy

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi zostać zniszczona.

Opublikowano

To znaczy obie osoby dużo trenują i mają doświadczenie z przeszłych lat. 

Opublikowano

Moim zdaniem a jakieś tam pojęcie troche mam o tym wygra Pudzianowski, a jeśli nie wygra Pudzianowski to znaczy że poszedł jakiś wałek.

W 3-4 miesiące czy nawet rok nie da się zrobić formy żeby dogonić( a co dopiero przegonić) kogoś kto trenuje od wielu lat i miał juz kilka zawodowych walk.

To nie jest sport w którym da się zrobić coś szybko.Jedyna zaletą popka jest to że jest silny, ale w porownaniu do pudziana obawiam się że pudzian jest silniejszy, dodatkowo u pudziana widac z walki na walke progress techniczny i to duży, jak na tyle mięsa jest szybki i daje rade kondycyjnie, popek ma wyniszczony organizm melanżami, jest beznadziejny technicznie, tutaj musiałoby być 3 lata  a nie 3 miesiące żeby popek miał cokolwiek do powiedzenia.

Co nie zmiania faktu że ta walka to walka dla show nie dla sportu, być może pudzian przegra bo opłaci mu sie to finansowo, jakbym mial dostać kilka milionów za pozwolenie zeby mnie znokautowac to nawet bym sie nie zastanawiał.

A jeśli będą się faktycznie bili i bedzie mial wygrać lepszy to popek jest bez szans, przedewszystkim nie poradzi sobie kondycyjnie, trening a walka to zupelnie inny wydatek energetyczny, sam miałem okazje jeździć na zawody w karate, na treningach można robić pod  rząd 10 walk po 2-3minuty a na zawodach po 4 minutach masz ciemno przed oczami, to jest na prawde zupełnie co innego.

Opublikowano

Cóż, u Pudziana widać dobre ciosy na treningach i krzyżuje je, a Popek jak żółw... 

Opublikowano

Tutaj się zgodzę z jedną wypowiedzią. Jeśli walka będzie sprzedana to oczywiście Popek wygra.Na jakimś wywiadzie mówił Pudzian że wszystko co chciał osiągnąć w tej dyscyplinie to osiągnął.

b8cb9056414e7.jpg

Opublikowano

oczywiście iż stawiam na Pudzianowskiego, dlatego że Popek poprzez branie przez 11 lat używek i innych strasznie się osłabił, a te dwa czy tam miesiąc przygotowań z Rózalem nie uczyni z niego Bohatera,  zbyt szybko się męczy co może skutkować tym iż nie wejdzie do klatki bo przed wejściem się zmęczy i padnie na podłogę. Jeśli chodzi o Pudzianowskiego to na wywiadach wydaje mi się że jest zbyt pewny siebie bo może skutkować na wynik, jednak Pudzianowski jest tutaj według mnie warty obstawiania pieniędzy w zakładach.

Opublikowano

Zdecydowanie Mariusz Pudzianowski przeważa swoje zwycięstwo. Swoimi ciężkimi treningami przez kilka lat, ma spore szanse z osobą, która trenuje dopiero kilka miesięcy. 

Opublikowano

Popek wraca do MMA więc pewno duży przelew poszedł żeby zrobić wielki bum xD A tak na poważnie to wiem, że popek ma marne szanse ale kibicuje mu :D

Opublikowano

Patrząc z "legalnego" punktu widzenia, pudzian powinien wygrać bez problemu. Nie da się nawet porównać co działo się przez ostatnie okresy z organizmem Pudziana a Popka jednak trzeba pamiętać, że to klatka a tam psychika ma wielkie znaczenie. Jeśli chodzi będzie podpłacone to wygra ten co ma więcej przeniędzy a przegra ten który ich bardziej potrzebuje ;p 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Pudzianowski miał przewagę od początku, nie ma co ukrywać - Jest zawodowcem. Popek prowadził bardzo zły tryb życia, i dopiero od paru tygodni / miesięcy zaczął trenować. Spodziewałem się tego od początku.

graphic.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...