Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mobilna postać do 6300 IP

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam champa mobilnego z dużym dmg. Podobała mi się gra Fizzem,Ekko nie ogarniam i dziwnie mi się nim gra. Podoba się się skillset yasuo. Ogl lubię postacie mobilne. Jak myślicie wymieniać na yasuo? Jakie postacie polecacie?

Opublikowano

Yasuo jest albo "bogiem" albo śmieciem. Żeby ogarnąć trzeba nim pograć i to dość dużo, plus taki, że ma bardzo dużo kombinacji i w sumie nie wiadomo czego się spodziewać po dobrym Yasuo. W ogóle to na jakiej linii grasz?

Opublikowano

Zastanawiałeś się nad Talonem?

• Duże obrażenia
  • Część obrażeń zadawanych przez pasywkę nie może zostać zredukowana przez armor (True dmg)
  • Przyjemna mobilność, dobre możliwości roamowania
  • Niewidzialność
  • Fun to play

giphy.gif

Opublikowano

Lee sin

Niby wydaje się skomplikowany i mechaniczny, to nie jest taki do końca. Po opanowaniu wardjumpów i star combo już można zajść daleko. Łysy ma świetne early i mid game. Gorzej już radzi sobie w late. Zgaduje, że jesteś i tak w low elo, gdzieś tak do golda. Gdzie mecze nie przekraczają zazwyczaj czasu 35 minut, więc ciężko będzie stać się useles lee. Podsumowując, lee sin będzie dla ciebie świetnym wyborem, ze względu na: mobilność, dmg, clear jungli, ganki i praktyczność. Pazdanem możesz iść jungle/mid a nawet supporta gdyby jakiś debil strollowal gierke pickując junglera. 

Opublikowano

@bartoooszek z tym raczej nie bedzie problemu. Zamierzaj wybrana postac mainować

@Kaktus. gdzies czytałem ze kupa i jedyne co potrafi to uciekac :P

@drejw postac musi mi sie podobac a lee chodzi jak niedorozwój 

Chyba wybiore Jasło i bede uczyl sie nim grac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No zdecydowanie królową mobilności wraz z kosmicznym dmg jest Le Blanc i myślę, że wiele osób się ze mną tu zgodzi.

Jedyny jej minus to to, że żeby zabijać musi iść full AP co skutkuje tym, że staje się papierem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...