Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bluzy bez nadruków

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć ktoś się orientuje na jakiej stronie (może być też zagraniczna) zamówię sobie "czyste" hoodie jakąś jakościowo dobrą?

Pomocnik
Opublikowano

Hazel ma jakościowo bardzo dobre bluzy, na szczęście nie mają żadnych żenujących nadruków - także polecam, mam kilka. ;)

Opublikowano

http://www.ebay.de/itm/B-C-Herren-Kapuzenpullover-Hoodie-Kapuzensweater-/111940336468?var=410888391758&hash=item1a1029fb54:g:83YAAOSwiYFXFLJ9

Mam ta bluze khaki. Materiał jest taki, jakiego jeszcze w życiu nie spotkałem. Majstersztyk. Kupilem kiedys bluze za 210 zł i nie ma porównania, do pięt nie dorasta tej. A mowi sie ze tanie to złe xD

a wy dalej dobre goje kupujcie markowe ciuchy

Opublikowano

http://www.ebay.de/itm/B-C-Herren-Kapuzenpullover-Hoodie-Kapuzensweater-/111940336468?var=410888391758&hash=item1a1029fb54:g:83YAAOSwiYFXFLJ9

Mam ta bluze khaki. Materiał jest taki, jakiego jeszcze w życiu nie spotkałem. Majstersztyk. Kupilem kiedys bluze za 210 zł i nie ma porównania, do pięt nie dorasta tej. A mowi sie ze tanie to złe xD

a wy dalej dobre goje kupujcie markowe ciuchy

Hazel ma jakościowo bardzo dobre bluzy, na szczęście nie mają żadnych żenujących nadruków - także polecam, mam kilka. ;)

ale tak ze calusienkie czyste? bo jak moze byc znaczek to polecam polskie cleant

dzieki wlasnie o cos takiego mi chodzilo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...