Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Globalnym Metinie

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bany na PL obecnie są tylko po emailu

Co ty gadasz przyjacielu ? Ja dostałem bany permy po bandzie banują swoimi sposobami zbanowali mi nawet konta, na których nie logowałem się ponad pół roku albo i rok.

A każde z kont miało inny email oczywiście banowanie jest zależne jaki GM będzie banować bo jednemu chce się to banuje tylko konto, które było odpalone a jak trafi się perfidny down to będzie ci all banować.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To widze czas żeby wypowiedział się ktoś doświadczony.

GameForge zakazał banowania po IP, jedynie mogą Ci zbanować konta powiązane ale wtedy wciąż będziesz mógł zakładać konta i grać od nowa.

poland.png

Opublikowano

GameForge zakazał banowania po IP, jedynie mogą Ci zbanować konta powiązane ale wtedy wciąż będziesz mógł zakładać konta i grać od nowa.

Skoro uważasz się za doświadczonego i gadasz takie głupoty, najwidoczniej doświadczony nie jesteś.

Standardowo ban idzie na wszystkie konta po mailu, plus na te które czerpały jakiekolwiek korzyści ze zbanowanego konta i z tym się zgodzę. Ale zdarzają się również bany po IP (chociaż to też się zdarza w przypadku uciążliwych farmerów) , nawet jeśli nie bezpośrednio to w taki sposób, że GM po prostu wyszukuje po danym IP wszystkie konta i po kolei wszystkie "kasuje".

who cares?

Opublikowano

różnie banują 

ale te konta ze zbanowanego maila to juz po nich.. 

Opublikowano

Skoro uważasz się za doświadczonego i gadasz takie głupoty, najwidoczniej doświadczony nie jesteś.

Standardowo ban idzie na wszystkie konta po mailu, plus na te które czerpały jakiekolwiek korzyści ze zbanowanego konta i z tym się zgodzę. Ale zdarzają się również bany po IP (chociaż to też się zdarza w przypadku uciążliwych farmerów) , nawet jeśli nie bezpośrednio to w taki sposób, że GM po prostu wyszukuje po danym IP wszystkie konta i po kolei wszystkie "kasuje".

Ban na IP jest zakazany przez GF, ale opcja którą powiedziałeś jest możliwa.

Dowodów Ci nie przedstawie, Ty mi również swoich nie przedstawisz.

Dyskutować możemy latami, chcesz tego?

poland.png

Opublikowano

Nie ma banów na IP, potwierdzone info.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Różnie, czasem dają na wszystkie, czasem dają na powiązane ale czasowe (7dni itp.)

niema czasowych.

ja dostałem perma za nick 

LubieCipkiPW

więc nie obwijaj bawełne

co do ip banują po ip bo mi ostatnio farm boty wyjebywało co 2h wszystkie naraz jak były na anty relogu to był napisz konto zostało zablokowane.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...