Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu lagi w orange?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja przed chwilą grałem. Na początku spoko 50-60 pingu, a potem 120-200. Internet orange 10Mb/s. Nie wiem czy to wina orange czy poloczków z przeciwnego teamu którzy może robili ddos'a, bo dostawali wpierdziel totalny.

Opublikowano

Ja przed chwilą grałem. Na początku spoko 50-60 pingu, a potem 120-200. Internet orange 10Mb/s. Nie wiem czy to wina orange czy poloczków z przeciwnego teamu którzy może robili ddos'a, bo dostawali wpierdziel totalny.

? xD

Wszystko od ostatniego patcha. Najpierw byl blad ze nie dalo sie wejsc do gry przez co dostalem priorytet a teraz gram jak na 300 pingu

Orange zawsze mial problemy z lolem, radze zmienic dostawce lub dalej uzerac sie z takimi problemami. Jest tez opcja grania na WTFast ale nie jestem pewny czy pomaga.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pobralem wtfasta ale nie pomogl, jedyne co sie z niego dowiedzialem to 100% packet loseow przez cala gre. Eh a juz bylo tak dobrze od kilku miechow, znowu wrocily scinki i opoznienie 2-3sekundy

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Pobralem wtfasta ale nie pomogl, jedyne co sie z niego dowiedzialem to 100% packet loseow przez cala gre. Eh a juz bylo tak dobrze od kilku miechow, znowu wrocily scinki i opoznienie 2-3sekundy

W takim razie kontaktuj się ze swoim dostawcą i opisz mu problem bo nie po to płacone jest za internet aby nie móc z niego korzystać w grach.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...