Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestation : The New Z Powrót świata zombie bez cziterów czy crap ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma cheaterow, ciagle cos robia, sa inni developerzy i przyjemnie sie gra.

Dla mnie jedynym minusem jest to, ze loot jest zbyt duzy, z jednej wsi mozna wyniesc caly arsenal broni dodatkow i magazynkow.

A no i darmowe premium na 7 dni.. :D

Opublikowano

Ogólnie mam mieszane uczucia do tej gry...

- po śmierci wyrzuca nas z serwera. Co za głąb to wymyślił, nie można odczekać na respawn i zostać na serwerze, tylko się łączyć ponownie?

- odległości są niezłe i łażenie jest przesadzone. Aż za bardzo zamula.

- snajperki to tam totalne OP jest.

- wszyscy gracze leją się nawzajem. Co-op nie istnieje.

- warstwa wizualna jest da mnie co najwyżej średnia.

+ duży loot - nie trzeba zwiedzać 3 miast na zebranie podstawowego arsenału. Przy częstotliwości śmierci początkującego to plus.

+ klimat bycia zaszczutym, szkoda że bardziej przez innych graczy niż przez zombie, ale zawsze.

Tak czy siak, spróbować warto. Dołączę się chętnie do jakiejś ekipy.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198120342076/

~Aye!

Opublikowano

Ogólnie mam mieszane uczucia do tej gry...

- po śmierci wyrzuca nas z serwera. Co za głąb to wymyślił, nie można odczekać na respawn i zostać na serwerze, tylko się łączyć ponownie?

- odległości są niezłe i łażenie jest przesadzone. Aż za bardzo zamula.

- snajperki to tam totalne OP jest.

- wszyscy gracze leją się nawzajem. Co-op nie istnieje.

- warstwa wizualna jest da mnie co najwyżej średnia.

+ duży loot - nie trzeba zwiedzać 3 miast na zebranie podstawowego arsenału. Przy częstotliwości śmierci początkującego to plus.

+ klimat bycia zaszczutym, szkoda że bardziej przez innych graczy niż przez zombie, ale zawsze.

Tak czy siak, spróbować warto. Dołączę się chętnie do jakiejś ekipy.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198120342076/

jestes idiota

po pierwsze znajdz sobie team po 2 musisz na nowe chyba eq zalozyc po 3 wyjdz bo jestes ameba umyslowa jak za duza mapa dla cb

Opublikowano

Na szczyt jak za czasów warz nie wróci. Boli mnie za duży loot jednak ale przyjemnie gra się pvp bez cziterów. Gra sama w sobie nie jest wyborna ale ma ten klimat, to coś, że grać się chce.

Z checią poszukam jakieś ekipy, w NewZ grałem wczesniej wiec posiadam wyexpione postacie i dość pokaźny gi.

http://steamcommunity.com/id/wiotq/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma cheaterów, co nie zmienia faktu że zrobili z tej gry deathmatch i klimat zniszczyli dodając oczojebne skiny i taki loot że w 10 minut masz snajperke i kilkanaście karabinów, nie ma co porównywać tej gry do alphy.

Opublikowano

Jestem zdania że za dużo snajperek i nowym graczom się w to nie oplaca grac. Namowiłem kolegów i jak szybko weszli do gry tak szybko ją opuścili. Mowi że respi sie a już do niego strzelają snajperzy -.- Dla mnie tez jest to przesada, sami snajperzy i jak oni wgl. strzelaja z tych snajperek. Na serverach oficjalnych jest porazka w porownaniu do beginerów . Nie jestem jakimś bardzo dobrym graczem ale swoje umiem zabić, ale jak gdzie nie wyjde to wszyscy pokampieni z snajpami i odrazu w głowe dostaje to jest gruba przesada

Opublikowano

Jestem zdania że za dużo snajperek i nowym graczom się w to nie oplaca grac. Namowiłem kolegów i jak szybko weszli do gry tak szybko ją opuścili. Mowi że respi sie a już do niego strzelają snajperzy -.- Dla mnie tez jest to przesada, sami snajperzy i jak oni wgl. strzelaja z tych snajperek. Na serverach oficjalnych jest porazka w porownaniu do beginerów . Nie jestem jakimś bardzo dobrym graczem ale swoje umiem zabić, ale jak gdzie nie wyjde to wszyscy pokampieni z snajpami i odrazu w głowe dostaje to jest gruba przesada

tak jest jak się grać nie potrafi

i nie przesadzaj ze wszędzie siedzą ze sniperkami bo tak nie jest :)

a jeżeli ci to przeszkadza to idź na serwery AR albo serwery PVP AR :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...