Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania związane z e-sportem w CS:GO

ModerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 13,

Chciałbym zadać kilka pytań związanych z e-sportem

Moja obecna ranga na dzień 22/11/2016

The Global Elite

4e75e1dcdce5a.png

1. Czy w wieku 13 lat można uczestniczyć w turniejach lan jako gracz ?

2. Jak można szybko znaleźć team ?

3. Czy w tym wieku mając taką range mogę osiągnąć coś na scenie amatorskiej ?

Opublikowano

1. LAN Tak

2. Zależy od Ciebie ;)

3. Wiek nie ma nic do gry więc oczywiście :D

NIE LICZ NA ŻADNE ESL JAK NA RAZIE :)

Opublikowano

1. Zależy od turnieju, na niektórych trzeba mieć 16 lat

2. Oczywiście że tak, ale nie licz na coś naprawdę dużego (organizacja sponsorzy)

3. Oczywiście

Nie zniechęcam Cię, sproboj a może się uda. Powodzenia

Opublikowano

1. Można, jeśli regulamin danego turnieju Ci nie zabrania

2. Najszybciej to na allplayu znajdziesz ekipę

3. Ranga w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia, bo jadąc na pierwszego lepszego lana i tak będzie coś w stylu "2 mapy 5:16 i do domu". Jeśli dopiero co wbiłeś tego globala, to jeszcze długo droga przed Tobą, aby osiągnąć cokolwiek na jakimkolwiek lanie (nie mówię tu o turnieju organizowanym w twojej szkole). W zasadzie to jesteś jeszcze dalej, niż bliżej

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Odpowiedz juz dostales, od siebie tylko dopowiem, ze global to nie przepustka do esportu, juz bardziej bym chyba patrzyl na godziny gry (przegrane, nie w menu co siedziales), bo dam reke uciac ze nie jestes doswiadczony, nie ogarniasz jeszcze analiz itp, masz 13 lat wiec masz jeszcze sporo czasu, jesli chcesz znalezc porzadny team to tak szczerze mowiac, ano i pokazac umiejetnosci, a nie range, to wbij do FPLa, to jest prawdziwe promo zawodnika.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Możesz grać jak pasha i olof razem wzięci ale jak koledzy z teamu zobaczą, że nie masz mutacji to nawet DM z Tobą nie zagrają.

Też mam globala i grałem pcw na stare inshock i na pente sport ale global nie ma znaczenia. Nie patrz na range gościu.

Nie mysl o turniejach bo i tak nic nie będziesz na początku wygrywał, będą to free turnieje, chcesz to graj, nie mówię, że nie bo sam sporo grałem ;)

Wbij 10 lvl na faceit to mogę Cię na testa do teamu wrzucić bo tylko na 10 lvl jest mega ogar.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Cześć mam 13,

Chciałbym zadać kilka pytań związanych z e-sportem

Moja obecna ranga na dzień 22/11/2016

The Global Elite

4e75e1dcdce5a.png

1. Czy w wieku 13 lat można uczestniczyć w turniejach lan jako gracz ?

2. Jak można szybko znaleźć team ?

3. Czy w tym wieku mając taką range mogę osiągnąć coś na scenie amatorskiej ?

1. Nie, wątpie aby jakaś impreza lanowa ryzykowała tym, że masz 13 lat, i nie spełniasz wymagań pegi ;]

erq8uUi.png

2. Jeżeli dobrze grasz, pokaż to, live streamy, youtube itd, oferty same przyjdą

3. Punkt 1.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

1. Nie, wątpie aby jakaś impreza lanowa ryzykowała tym, że masz 13 lat, i nie spełniasz wymagań pegi ;]

erq8uUi.png

2. Jeżeli dobrze grasz, pokaż to, live streamy, youtube itd, oferty same przyjdą

3. Punkt 1.

1. Ryzykowała czym? Pomijając już sam fakt, że na majorach zdarzały się przypadki, że grali gracze niepełnoletni (chociażby kjearbye), to na naszym polskim podwórku raczej nikt nie będzie miał z tym problemem

2. No raczej nie, jak chcesz znaleźć porządny team to sam musisz poszukać, a nie czekać aż "ktoś się zgłosi"

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...