Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można wrócić do starej wersji klienta na stałe? Jakie są wasze odczucia?

L3SnaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie jakie są wasze odczucia wobec Nowe Clienta?

Według mnie ten Client jest bardzo słaby. Działa bardzo powolnie , może i oprawa graficzna nadrabia ale strasznie tutaj z szybkościa.

I 2 Pytanie czy można cały czas korzystać z starego clienta czy w przyszłości Aktualizowanie Clienta będzie wymagane?

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

W przyszłości aktualizowanie klienta będzie wymagane.

Wg mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia się...

Opublikowano

Klient wciąż nie jest skończony dlatego działa tak jak widać. Nadal brakuje również kilku funkcji z poprzedniego klienta lecz zostaną one dodane w niedalekiej przyszłości. Kiedy Rito uzna, że klient spełnia ich oczekiwania, zostanie on na stałe zamieniony z aktualnym. Należy mieć na uwadze, że wiele rzeczy w kliencie może jeszcze ulec zmianie.

Opublikowano

Nie ma możliwości powrotu na stałe do starej wersji - zostaniemy zmuszeni do zaktualizowania do nowej wersji pomimo tego, że masa tam błędów i niedokończonych skryptów. Graficznie może wysoko stoi, aczkolwiek reszta jest oklepana.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego po tym nowym cliencie, no niestety optymalizacja chu*owa, może wygląd fajny, to już lepiej gdyby starego launchera tak zmienili graficznie, bo teraz jest ok.

Po aktualizacji 6.23 nowym launcherem nie mogę się zalogować.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Riot mówił, że niedługo pobranie nowego clienta będzie wymuszane. Może ktoś wymyśli sposób na obejście tego, ale po co kombinować? Stary i tak nie działał dobrze.

giphy.gif

Opublikowano

Riot mówił, że niedługo pobranie nowego clienta będzie wymuszane. Może ktoś wymyśli sposób na obejście tego, ale po co kombinować? Stary i tak nie działał dobrze.

Raczej wątpię, aby zadziałały jakiekolwiek obejścia skoro patchowanie będzie tylko w nowym kliencie, a stary wyjdzie z aktualizacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na pewno wyjda alternatywne klienty wzorowane na starym, aktualnie sa rozne rodzaje alternatywnych klientow (m. in. legendary client) wiec na pewno gdy nowy klient ktory bedzie najprawdopodobniej wymuszony w sezonei 7 (za 2 tyg) wyjdzie jakas nieoficjalna wersja starego, moje odczucia co do nowego klienta? Wszystkim wszystko laguje, duzo bugów i ogółem jakaś pajacera. Not worth jak na razie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego po tym nowym cliencie, no niestety optymalizacja chu*owa, może wygląd fajny, to już lepiej gdyby starego launchera tak zmienili graficznie, bo teraz jest ok.

Po aktualizacji 6.23 nowym launcherem nie mogę się zalogować.

Trzeba zmienić na stary klient i potem nowy już działa. Śmieszne, bo nie aktualizuje gry, a kiedy próbuje to zrobić to wyskakuje error, bo klient nie posiada plików z nowego patcha xD

Opublikowano

Jest sposób, aby grać na starym cliencie - przełączyć przed logowaniem lub ustawić w plikach żeby odpalał się tylko stary :

1) trzeba przejść do folderu z instalacją gry   "Riot Games/League of Legends/RADS/system/"
2) otwórz plik user.cfg za pomocą notatnika i zmień w nim poniższą linie

leagueClientOptIn = yesnaleagueClientOptIn = noKlient będzie automatycznie uruchamiał się jako stary, jest to sposób, dzięki któremu możemy pograć sobie na starym kliencie bez lagów.Oczywiście do czasu kiedy RITO nie zmusi nas do grania na nowym kliencie.Mam nadzieje,że to komuś pomoże, bo męczące jest włączanie nowego żeby zalogować się na stary.
Opublikowano

Prędzej czy później wprowadza zmiany i będziemy musieli się przyzwyczaić do nowego klienta także moim zdaniem lepiej przyzwyczaić się teraz i mieć to już za sobą ;)

Opublikowano

Działa wolno bo wymagania wzrosły, teraz na tosterze nie bedziecie mieć tak łatwo, ogólnie jest mało intuicyjny ale grafika to wynagradza przez co mi osobiście nie przeszkadza. Czekam na sandbox i replay system.

Opublikowano

grafika +

działanie -

ja nie mogę na przykład zmieniać masterek w lobby -.- muszę mieć już przygotowane przed grą.

Oby ktoś szybko po wyjściu tego klienta na stałe zrobił modyfikację pozwalającą powrócić do starego, lepszego clienta

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

Dla mnie calkiem okey, troche wolno chodzi ale da sie przyzwyczaic. Jedyny problem dla mnie to wybieranie postaci, dosyc mocno laguje. Ma ktos ten problem?

Opublikowano

Dla mnie calkiem okey, troche wolno chodzi ale da sie przyzwyczaic. Jedyny problem dla mnie to wybieranie postaci, dosyc mocno laguje. Ma ktos ten problem?

Mam ten sam problem ,ale gdy ustawiłem aby nie pokazywało animacji to jest trochę lepiej.

Ponadto do tej pory nie mogę się przyzwyczaić kiedy banuje ,a kiedy pickuje , słabo widoczne to wszystko jest.

Opublikowano

Już poprawili tego clienta nowego troszkę, i nie obciąża tak komputera. Jest calkiem okej, trzeba się tylko przyzwyczaić teraz.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...