Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO Plus - kilka pytań

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tego gadzetu.

Czy zeby ten zegarek dzialal musze miec w telefonie caly czas odpalone bluetooth i sparowany zegarek z apka? i jak zamkne telefon klapka to zegarek bedzie dzialal poprawnie? czy lepiej miec odpalone pokemon go i naciskac na zegarku?

Czasami mam bledy z polaczeniem? a mam huawei p8? i wszystko poaktualizowane wiec w czym moze byc problem?

Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i instrukcjami jak wyjsc z tym na miasto.. wgl jak tej zegarek dziala na jakich zasadach

Opublikowano

Już Ci tłumaczę: 

Tak, musi być cały czas połączony z twoim telefonem, musi być włączona aplikacja pokemon, ale telefon może być zablokowany.

Minus tego "zegarka" to to że rzuca tylko raz, jak złapie to dobrze, jak nie to już nie łapie tego pokemona.

Również nie rzuca innymi pokebolami tylko zwykłymi.

Kiedy pojawi się pokemon zegarek wibruje. Daje też taki plus że pokestopy zbiera.

Ogólnie za tą cenę nie opłaca się kupować tego. Lepiej za te pieniądze kupić Coinsy.

Maruusek.png

Opublikowano

ok a powiedzcie mi czy jak bede mial zamknieta apke ale polaczona z zegarkiem to bedzie mi nabijac kilometry jajek podczas chodu?

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania : musisz mieć uruchomioną aplikację gry. 

To zwykły bajer który poza wibrowaniem i dodaniem automatu do pokestoów nie robi nic więcej sam. Gps obsługuje aplikacja gry.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...