Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są kryteria na odblokowanie overwatcha?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są kryteria obecnie na odblokowanie owerwatcha?:P mam g3 323h przegrane na steam 815 i 150 win co jeszcze musi być żeby odblokowac?^^

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Hah panowie eksperci brawo! Nie trzeba mieć godzin aby dostał overwatcha :))) Nie wprowadzajcie w błąd ok?

G1 + 150 wygranych meczy wystarczy, najczęściej dostaje się go po czasie, ja na smurfie po wbiciu 150 meczy zagrałem jeszcze 1 i wygrałem i odrazu po meczu pokazał mi się ;) A nie mam 500 h 

Opublikowano

Może trochę nie na temat, ale co Gold Nova I może wiedzieć o tym kto ma "hacki"...

Jeśli chodzi o kryteria to 150 wygranych i to G1.

Opublikowano

Z tego co wiem to u kazdego wychodzi inaczej ale mniej wiecej:

G1-G3

ok 500h

Wygranych 150

NIEważne ile masz godzin na steam itp

Kantery Strikery !

Opublikowano

Z tego co wiem to u kazdego wychodzi inaczej ale mniej wiecej:

G1-G3

ok 500h

Wygranych 150

NIEważne ile masz godzin na steam itp

Nie ważne ile masz godzin w CS:GO a nie na steam... Czytaj ze zrozumieniem ;)

Opublikowano

Na 99% licza sie reporty, jesli te haxy, ktore zreportowales beda banowe to w koncu dostaniesz, moze faktycznie trzeba miec przynajmniej golda, ale 150 winow to juz na 100% wyssane z .... mialem duzo mniej, gdy pierwszym razem dostalem, naczytali sie glupot i pisza je dalej, brawo!1!!

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na 99% licza sie reporty, jesli te haxy, ktore zreportowales beda banowe to w koncu dostaniesz, moze faktycznie trzeba miec przynajmniej golda, ale 150 winow to juz na 100% wyssane z .... mialem duzo mniej, gdy pierwszym razem dostalem, naczytali sie glupot i pisza je dalej, brawo!1!!

Serio myślisz, że liczą się reporty, które dałeś? Chory jesteś? Kur*a gościu! Jak mogłeś mieć mniej niż 150winów jak jest tyle wymagane. 

Piszę ostatni raz! 150 win oraz ranga min GOLD! Czasem dostajesz overwatcha z opóźnieniem do 1tyg lub jak wygrasz kilka meczy więcej.

Ale teraz powiedzcie mi jakim to trzeba być kretynem aby myśleć, że reportowanie haxów decyduje o tym czy dostaniesz czy nie?

Opublikowano

Serio myślisz, że liczą się reporty, które dałeś? Chory jesteś? Kur*a gościu! Jak mogłeś mieć mniej niż 150winów jak jest tyle wymagane. 

Piszę ostatni raz! 150 win oraz ranga min GOLD! Czasem dostajesz overwatcha z opóźnieniem do 1tyg lub jak wygrasz kilka meczy więcej.

Ale teraz powiedzcie mi jakim to trzeba być kretynem aby myśleć, że reportowanie haxów decyduje o tym czy dostaniesz czy nie?

Szczerze mówiąc nawet ja bym na to nie wpadł chociaż mam głupie pomysły  xD  Oski0202 z tym Już przesadziłem :((:(( :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...